Bojové umění, sebeobrana, Wing Chun - Září 2017

Informujte své okolí o chystaných akcích
Odpovědět
Syhy
Příspěvky: 3
Registrován: 15 led 2017, 17:03

Bojové umění, sebeobrana, Wing Chun - Září 2017

Příspěvek od Syhy » 15 led 2017, 20:42

Vážení sousedi, spoluobčané, kamarádi,

již několik let se zabývám bojovými sporty a proto bych chtěl společně se svým mistrem Pasqualem Mazzottou otevřít kurzy sebeobrany v Chýni. Vzhledem k výstavbě školy, by tyto kurzy probíhaly v místní tělocvičně.

Dle zájmu by lekce byly rozděleny pro mladší do 15ti let a starší od 15ti let. Pro mladší členy by byly připraveny kurzy (Aikido) zaměřené na vedení protivníka, jeho kontrolu a následné zneškodnění včetně boje na zemi.

Pro starší členy je připravena sebeobrana s názvem Wing Chun. V prvním měsíci se cvičení zaměřuje zejména na přežití na ulici, prostřednictvím jednoduchých technik. Po zvládnutí této části, jsou připraveny náročnější cvičení zaměřené na zlepšení stability těla, posílení fyzické kondice, vnitřní energii a další. Dále nemohu opomenout neméně důležité aspekty cvičení kterými jsou disciplína, respekt, odbourání strachu, uvolnění těla ...

Vycházíme z vlastních zkušeností, a proto při cvičení vysvětlujeme, jak techniky chápat a využívat, aby se z lekcí nestala jen nudná a stereotypní docházka na trénink (kde si vždy odcvičíte to samé), která po čase omrzí. Naším cílem je, aby si každý student uvědomoval rizika, která jej mohou potkat při každodenním životě a to ať už jde na zmrzlinu, na nákup či při procházce se psem.

Při cvičení se dále nezaměřujeme na agresivitu a schopnost bušit hodiny do druhého, ale cílem je vytvořit příjemné rodinné prostředí, do kterého se budete rádi vracet a rozvíjet své bojové či energické schopnosti.

Je pouze na cvičících, jestli si z tréninků odnesou bojové formy či energické cvičení, případně se rozhodnou pro hlubší rozvoj.
Naší filozofií je pomoci vám najít vaší vlastní cestu a na této cestě vás doprovázet nikoliv vás nutit vydat se cestou naší.

Pokud budete mít zájem o cvičení, či se budete chtít dozvědět něco více o Aikido či Wing Chun případně o nás, neváhejte a pište do komentářů své dotazy, postřehy či zkušenosti. Během měsíce května bychom uspořádali bezplatnou veřejně dostupnou lekci v Chýni, abyste si mohli sebeobranu osahat a lépe se tak rozhodnout pro/proti další/m lekce/ím.

Nechť vás síla provází.

S přátelským pozdravem,

Tomáš.

Syhy
Příspěvky: 3
Registrován: 15 led 2017, 17:03

Re: Bojové umění, sebeobrana, Wing Chun - Září 2017

Příspěvek od Syhy » 07 říj 2017, 06:31

Od minulé středy trénujeme na Andělu - tento měsíc probíhá jako seznamovací a platí se pouze za hodiny které navštívíte. Zatím cvičíme 60 minut (150 CZK). Kdyby někdo měl zájem může nás kontaktovat prostřednictvím mailu "wingchunhkb@gmail.com.
:)

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů