Dětský den pro DOSPĚLÉ 2008
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Senovrh: hod pytlem naplněným senem. Nic jednoduchýho. Jak mrštit kusem něčeho relativně lehkýho, zato ale pěkně objemnýho - toť otázka techniky!
Pivotour: to se zavěsí žebřik naležato a ručkuje se pro pívo, který visí na konci. Je to pěknej hukot a chlapum u toho vylejzaj panděra z trik a košilí...
Hrady: To se postaví hrady z dřevěných hranolů a petankovou koulí se borci a borkyně koulením z jisté vzdálenosti pokoušejí hrad porazit. Oblíbená disciplína i mezi dětskými účastníky.
Zatloukání hřebíků: toť opět disciplína, kterou krom dospělých vyhledávaj ti, kteří mety tohoto věku dosud nedosáhli. Na čas zatluč hřebík do špalku, nezab u toho sebe, ni další persony.
Pilořez: rámovou pilou uřízni co nejdřív poleno. Na začátku všichni buší, ku konci kde dechu jest už jen tuší. Eště že se po place pohybuje zdravotní sestra - starší ročníky někdy vypadaj, že to tam s nima švikne, takže co kdyby. Našli se ale i borci, co řezali s doutníčkem v zubech (PaMi
).
Vejcohod: neboli vejcenepusť. Dva - nejlépe manželé, partneři, rodič a dítko si mezi sebou házejí vajíčko od mety k metě. Kdo nejvícekrát přehodí, aniž by vejce újmy utrpělo, vítězí.
De kolečko: Podle mě the best of! Naložíte na kolečko manželku, či kočku, s níž chodíte nebo žijete na hromádce a vyznačenou trasou v co nejkratší době projeti musíte. Nedoporučuje se: podnapilým, těhotným ženám, kopyťákům a kardiakům.
Házení na plechovky: klasika všech klasik
Za všechny disciplíny se sbíraj platidla zvaná Arboříky, s jejichž pomocí můžete na závěr akce vydražit pěknou řádku zajímavejch cen v tombole. Loni působil při dražbě smích slabším povahám problémy se svěrači
U buřtů se báječně krafe. Předpokládám, že bude zase točená rezavá voda s bílou pěnou hore, u který se taky dobře krafe.
Fotky z loňska najdete tutady (c) Kryglik.
Jedinečná možnost se bez křeče podružit - vemte i dítka.
Pivotour: to se zavěsí žebřik naležato a ručkuje se pro pívo, který visí na konci. Je to pěknej hukot a chlapum u toho vylejzaj panděra z trik a košilí...
Hrady: To se postaví hrady z dřevěných hranolů a petankovou koulí se borci a borkyně koulením z jisté vzdálenosti pokoušejí hrad porazit. Oblíbená disciplína i mezi dětskými účastníky.
Zatloukání hřebíků: toť opět disciplína, kterou krom dospělých vyhledávaj ti, kteří mety tohoto věku dosud nedosáhli. Na čas zatluč hřebík do špalku, nezab u toho sebe, ni další persony.
Pilořez: rámovou pilou uřízni co nejdřív poleno. Na začátku všichni buší, ku konci kde dechu jest už jen tuší. Eště že se po place pohybuje zdravotní sestra - starší ročníky někdy vypadaj, že to tam s nima švikne, takže co kdyby. Našli se ale i borci, co řezali s doutníčkem v zubech (PaMi

Vejcohod: neboli vejcenepusť. Dva - nejlépe manželé, partneři, rodič a dítko si mezi sebou házejí vajíčko od mety k metě. Kdo nejvícekrát přehodí, aniž by vejce újmy utrpělo, vítězí.
De kolečko: Podle mě the best of! Naložíte na kolečko manželku, či kočku, s níž chodíte nebo žijete na hromádce a vyznačenou trasou v co nejkratší době projeti musíte. Nedoporučuje se: podnapilým, těhotným ženám, kopyťákům a kardiakům.
Házení na plechovky: klasika všech klasik
Za všechny disciplíny se sbíraj platidla zvaná Arboříky, s jejichž pomocí můžete na závěr akce vydražit pěknou řádku zajímavejch cen v tombole. Loni působil při dražbě smích slabším povahám problémy se svěrači

U buřtů se báječně krafe. Předpokládám, že bude zase točená rezavá voda s bílou pěnou hore, u který se taky dobře krafe.
Fotky z loňska najdete tutady (c) Kryglik.
Jedinečná možnost se bez křeče podružit - vemte i dítka.
3. Dětský den pro dospělé
Tak již tuto sobotu 

Re: 3. Dětský den pro dospělé
schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Tak už to neber...punker píše:schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu

Škoda. Sem se těšil, jak budeš ručkovat po žebřiku - nebo drandit de kolečko...
to já jsem mimo porád, v jednom kole... ani nemusím nic brát, či konzumovatJiri Nyvlt píše:Tak už to neber...punker píše:schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu
Škoda. Sem se těšil, jak budeš ručkovat po žebřiku - nebo drandit de kolečko...

snad příště...

schovám žúžo žužúpunker píše:schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu

Fotky
Neco malo obrazku z akce, kde skoro nikdo nebyl
http://picasaweb.google.com/obec.chyne/ ... oDospL2008

http://picasaweb.google.com/obec.chyne/ ... oDospL2008
tak có? schovala mi ňáký žúžo žužú?Večernice píše:schovám žúžo žužúpunker píše:schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu

...schovala, ale nevím kampunker píše:tak có? schovala mi ňáký žúžo žužú?Večernice píše:schovám žúžo žužúpunker píše: schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimo

tak to koukala hledat!Večernice píše:...schovala, ale nevím kampunker píše:tak có? schovala mi ňáký žúžo žužú?Večernice píše: schovám žúžo žužú

- Ondřej Fingerhut
to: punker
to: punker
.... jsi si měl přijít vybojovat........, já zkoušel asi 10x shodit plechovky a trefil jsem se jen jednou......
))....... příště si stoupnu na čáru pro nejmenší..........
.... jsi si měl přijít vybojovat........, já zkoušel asi 10x shodit plechovky a trefil jsem se jen jednou......

Ondřej Fingerhut
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: to: punker
Zato v PETANQUE měl kliku.Ondřej Fingerhut píše:to: punker
.... jsi si měl přijít vybojovat........, já zkoušel asi 10x shodit plechovky a trefil jsem se jen jednou......))....... příště si stoupnu na čáru pro nejmenší..........