Hostivická orientace 10.března 2019 tentokrát i pro vozíčkáře

Informujte své okolí o chystaných akcích
Odpovědět
Uživatelský avatar
Orientační sporty
Příspěvky: 14
Registrován: 13 úno 2016, 18:18
Kontaktovat uživatele:

Hostivická orientace 10.března 2019 tentokrát i pro vozíčkáře

Příspěvek od Orientační sporty » 18 úno 2019, 09:25

Neděle 10.3.2019 bude ve znamení další orientační akce, kde si pohyb s mapou v ruce může vyzkoušet také široká veřejnost. Tímto si vás všechny dovoluji na akci pozvat a prosím i o distribuci mezi vaše členy, přátele a známé.

Sprint v orientačním běhu znamená něco trochu jiného než v atletice – v orienťáku je sprint označení pro ty nejkratší tratě, jež se v tomto sportu staví. "Hostivické sprintování" je tedy totéž, jako byste řekli „krátké orientační tratě v Hostivici“. Po loňském úspěchu Hostivického sprintování, kdy jsme na startu viděli rekreační i špičkové sportovce, se dočká tato událost reprízy. A k dispozici budou jak závodní okruhy, tak také okruhy pro veřejnost, kam můžete kdokoli přijít a za drobné startovné si trať sami či ve skupince, pěšky či za běhu vyzkoušet.

Vůbec poprvé se u nás objeví také Trail-O, tedy speciální verze orientace pro vozíčkáře. Ti samozřejmě nezávodí na čas, ale spíše na přesné určování míst podle mapy. I tuto formu orientace si můžete přijít zkusit.

Na akci je lepší se předem přihlásit přes náš klubový mail ob.hostivice@gmail.com , ale můžete přijít i bez přihlášení - stačí jen v určený čas (8:30-9:15) přijít do hostivické sokolovny a tam si vyzvednout mapu. Podrobnosti najdete na našem webu http://www.obhostivice.cz/event/obtrail ... rintovani/

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů