Obnovení tradice.
-
- Kontaktovat uživatele:
Obnovení tradice.
Ráda bych tady v Chýni obnovila na Štědrý den tradici troubení. Tedy,chodí muzikanti po vsi od domu k domu, hrají a zpívají koledy. Tady v okolí jsou obce kde se to stále drží s velkým nadšením. Proč to nezkusit tady u nás. Budu chodit já s dětma ze školy.
Re: Obnovení tradice.
Škoda, že nejsem jelen, šel bych s váma.Katka Žáková píše:Ráda bych tady v Chýni obnovila na Štědrý den tradici troubení. Tedy,chodí muzikanti po vsi od domu k domu, hrají a zpívají koledy. Tady v okolí jsou obce kde se to stále drží s velkým nadšením. Proč to nezkusit tady u nás. Budu chodit já s dětma ze školy.
Srneček
-
- Kontaktovat uživatele:
Bereme i srnečky.Srneček píše:Škoda, že nejsem jelen, šel bych s váma.Katka Žáková píše:Ráda bych tady v Chýni obnovila na Štědrý den tradici troubení. Tedy,chodí muzikanti po vsi od domu k domu, hrají a zpívají koledy. Tady v okolí jsou obce kde se to stále drží s velkým nadšením. Proč to nezkusit tady u nás. Budu chodit já s dětma ze školy.

a co takhle půlnoční, i když není v obci kostel, určitě by se po stědrém večeru lidé rádi sešli třeba u vánočního stromu dole v obci, můžou hrát koledy atd.Katka Žáková píše:Bereme i srnečky.Srneček píše:Škoda, že nejsem jelen, šel bych s váma.Katka Žáková píše:Ráda bych tady v Chýni obnovila na Štědrý den tradici troubení. Tedy,chodí muzikanti po vsi od domu k domu, hrají a zpívají koledy. Tady v okolí jsou obce kde se to stále drží s velkým nadšením. Proč to nezkusit tady u nás. Budu chodit já s dětma ze školy.Jestli někdo z vás umí na něco hrát a měl by chuť s námi jít bereme.
-
- Kontaktovat uživatele:
Půlnoční by špatná nebyla,ale tam by asi chyběla ta správná atmosféra kostela.Je to nádhera.I když je pravda že půlnoční mše v Tachlovicích je již v 16.00hodin odpoledne.Myslím že není problém se sejít klidně i opůlnoci pod stromkem.Ale dětičky budou spát a zatím žádný dospělý se nepřihlásil že umí na něco hrát.čapka píše:a co takhle půlnoční, i když není v obci kostel, určitě by se po stědrém večeru lidé rádi sešli třeba u vánočního stromu dole v obci, můžou hrát koledy atd.Katka Žáková píše:Bereme i srnečky.Srneček píše:Škoda, že nejsem jelen, šel bych s váma.Jestli někdo z vás umí na něco hrát a měl by chuť s námi jít bereme.