Facebooková skupina pro maminky
Facebooková skupina pro maminky
Ahoj,
jsem nová v Chýni a teď jsem i nová maminka. Ráda bych se začlenila do kolektivu a tak jsem založila na facebooku skupinu Maminky z Chýně. A tak prosím maminky, aby se přidávaly do skupiny, kde můžeme sdílet nápady a zkušenosti, nabízet a shánět věci pro děti i pro sebe a třeba se i domlouvat na setkáních.
Těším se na vás,
Zuzka
jsem nová v Chýni a teď jsem i nová maminka. Ráda bych se začlenila do kolektivu a tak jsem založila na facebooku skupinu Maminky z Chýně. A tak prosím maminky, aby se přidávaly do skupiny, kde můžeme sdílet nápady a zkušenosti, nabízet a shánět věci pro děti i pro sebe a třeba se i domlouvat na setkáních.
Těším se na vás,
Zuzka
Re: Facebooková skupina pro maminky
Ahoj a vitej v Chyni a i na foru.
Napada me otazka, proc to rovnou neresit tady na foru? Denne sem chodi spousta lidi, navic tu ty informace budou i prehledne ulozeny pro nove prichozi...
Napada me otazka, proc to rovnou neresit tady na foru? Denne sem chodi spousta lidi, navic tu ty informace budou i prehledne ulozeny pro nove prichozi...
Vitam Zuzku
.
Krygliku, treba proto, ze nekteri vubec nevi, ze nejake forum existuje a na FB jsou snad vsichni
?

Krygliku, treba proto, ze nekteri vubec nevi, ze nejake forum existuje a na FB jsou snad vsichni

- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda nevim, ale tuto skupinu jsem tam nenasla.
-
Taky jsem skupinu nenašla 

Jo, to by určitě taky šlo
Myslím ale, že na FB jsou maminky častěji, než tady..
Holky, tak já ji změním na veřejnou a snad už to pujde
Kdyby pořád nic, musel by vás asi přidat nějaký člen. Ale snad se to takto vyřeší. 

Holky, tak já ji změním na veřejnou a snad už to pujde