Hromada opuky v Točivé

Odkazy a jiné věci, které kdo našel a můžou se hodit
Odpovědět
Mydlan

Hromada opuky v Točivé

Příspěvek od Mydlan » 29 říj 2010, 14:29

tak se mi dnes po měsíčním boji a dvouleté toleranci podařilo donutit majitele, aby si odvezl hromadu opuky ze které se nám neustále prášilo,
no z obecního úřadu jako obvykle žádný výsledek, ale zabraly dopisy na odbor životního prostředí a taky na st. úřad v Hostivici:)

MÁME RADOST
Přílohy
PA290003.JPG
(1.4 MiB) Zatím ještě nestaženo

pavel
Příspěvky: 540
Registrován: 05 bře 2009, 17:22
Bydliště: Chýně

Re: Hromada opuky v Točivé

Příspěvek od pavel » 01 lis 2010, 13:00

Gratuluju k uspechu a dekujeme. Kdyz zavanul silnejsi vitr tak oblak prachu z te hromady letal az k nam.
Ja jsem s touhle veci u Very Kovarove dlouhodobe neuspel. Kdyz jsem ji v tehle zalezitosti zadal o pomoc, tak mi napsala spoustu blabolu a lzi, ktere by se daly shrnout do jedne vety "Vsechno je v poradku, s tim se nic delat neda a nebude, vase stiznost je neopravnena".
Bohuzel dalsi ukazka toho, ze clovek ze svych dani plati obecniho urednika, ktery sice dokonale zna problemy bezneho cloveka v male obci (jak Kovarova prohlasovala ve sve volebni kampani), ale nic s temi problemy nedela a misto toho se kope do p....e. A misto pomoci od obecniho placeneho urednika si clovek musi pomoci sam :(

Mydlan

Re: Hromada opuky v Točivé

Příspěvek od Mydlan » 01 lis 2010, 14:04

No my bydlíme přímo naproti bývalé hromádce, prachu jsme měli všude požehnaně, tak nějak jsme si na to zvykli. Když tam ale bagrista trošku něco zavážel a řekl mi, že to tam může ležet ještě několi let, tak jsem se naštval. Nejdřív obec - žádná odpověď týden, pak urgence - odpověď - pan Plaňanský - no my se jich zeptáme - co s tím budou dělat. Takže vlastně žádný výsledek. Nokonec stačil jeden dopis na MěÚ Černošice (odbor životního prostředí a nakládání s odpady) a panu Chramostovi na stavební do Hostivice a na krajskou hygienu pro Prahu Západ. Tam se o to všichni hrozně zajímali, strašně se divili, jak to, že to bec dva roky neřeší. Za tři týdny ně ně začali všechny organizace tlačit, FiSa vzala 5 svých tatrovek, jeden bagřík, začali po osmé a kolem šesté bylo vše na skládce v Chráštěnech + si něco nechali k urovnání placu. No ale žije se nám všem lépe. Jsem moc spokojený, po čtyřech letech cigaretové abstinence, jsem si uvařil kávu a zapálil si doutník vítězství:).

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů