Neskutecna drzost

Odkazy a jiné věci, které kdo našel a můžou se hodit
Odpovědět
Lilinka
Příspěvky: 8
Registrován: 26 čer 2013, 10:04

Neskutecna drzost

Příspěvek od Lilinka » 03 črc 2013, 10:52

Vrchol vsi drzosti!!! Uzivateli Karlo , nevim jak jste to udelala, ale jak je mozne , ze pouzivate muj email?? Ja se za sve jmeno neskryvam.. Mam sve jmeno uvedene v profilu .. Ale vrcholem vasi drzosti. A ted vazne jsou dve osoby ktere vedi moje hesla !! Mam pocit ze by sis mela zalozit ... Svuj profil, a me z toho vynech dekuju!!! Kazdy o me vi, ze Ja Jardovi fandim, to co pro obec dela, neudelal nikdo!!! Svoji funkci dela zadarmo , starosti s tim ma fakt hodne!!! A tohle jak se o nem v Chyni mluvi ublizuje nejvic jeho rodine !! Nikdy by me ale nenapadlo, ze by jsi se mohla snizit k tomu, ze se tady zaregistrujes skoro pod mym jmenem!! Tak te prosim aby si uvedla vlastne kdo jsi !!! Jestli mas tedy odvahu k tomu to udelat !!!!!!!!! Prosim vsechny aby uzivatele Karla ( jak si bohuzel tato osoba rika ) nespojovali s moji osobou. P.S heslo jsem si zmenila ty ..

Uživatelský avatar
Srneček
Příspěvky: 2499
Registrován: 13 říj 2006, 14:15
Bydliště: Chýně
Kontaktovat uživatele:

Re: Neskutecna drzost

Příspěvek od Srneček » 03 črc 2013, 11:42

Lilinka píše:Vrchol vsi drzosti!!! Uzivateli Karlo , nevim jak jste to udelala, ale jak je mozne , ze pouzivate muj email?? Ja se za sve jmeno neskryvam.. Mam sve jmeno uvedene v profilu .. Ale vrcholem vasi drzosti. A ted vazne jsou dve osoby ktere vedi moje hesla !! Mam pocit ze by sis mela zalozit ... Svuj profil, a me z toho vynech dekuju!!! Kazdy o me vi, ze Ja Jardovi fandim, to co pro obec dela, neudelal nikdo!!! Svoji funkci dela zadarmo , starosti s tim ma fakt hodne!!! A tohle jak se o nem v Chyni mluvi ublizuje nejvic jeho rodine !! Nikdy by me ale nenapadlo, ze by jsi se mohla snizit k tomu, ze se tady zaregistrujes skoro pod mym jmenem!! Tak te prosim aby si uvedla vlastne kdo jsi !!! Jestli mas tedy odvahu k tomu to udelat !!!!!!!!! Prosim vsechny aby uzivatele Karla ( jak si bohuzel tato osoba rika ) nespojovali s moji osobou. P.S heslo jsem si zmenila ty ..
D. schvaluje
a) aby byl starosta obce uvolněným členem zastupitelstva;

b) aby byl místostarosta obce neuvolněným členem zastupitelstva s měsíční odměnou ve výši 15 000,- Kč, přiznanou od 6.9.2012.





V Chýni dne 6.9.2012



Josef Novotný

starosta obce


Jaroslav Kuchař

místostarosta obce
Srneček

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů