Taxi
Taxi
Nemáte někdo náhodou kontakt na nějakého spolehlivého taxikáře, pro kterého není problém odvoz z Chýně na Zličín o víkendu ráno? Možná hloupá otázka, ale v pátek večer jsem si objednávala taxi na sobotu na ráno: prvně jsem volala SpeedCars, ti mi řekli, že nebudou mít v této lokalitě volný vůz, další taxislužba mi nebrala telefon, nakonec jsem si objednala taxi firmy Petr Jedlička - IMPEX, kterého pravidelně vídám postávat na Zličíně, a ten prostě nedorazil. Čekala jsem a čekala a nebýt Radka Narovce, který jel náhodou do Prahy a vzal mě, tak bych měla smůlu. Fakt blbý, když má člověk koupenou místenku a doma ho čekají...
Každopádně Radku děkuju a před IMPEXEM varuju!
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Taxi
Radek Narovec je hodný pán. No a pan Jedlička (netušil jsem, že se tak menuje - pokud teda mluvíme o stejnym chlápkovi) mi parkrát zachránil důstojnostpetulet píše:Nemáte někdo náhodou kontakt na nějakého spolehlivého taxikáře, pro kterého není problém odvoz z Chýně na Zličín o víkendu ráno? Možná hloupá otázka, ale v pátek večer jsem si objednávala taxi na sobotu na ráno: prvně jsem volala SpeedCars, ti mi řekli, že nebudou mít v této lokalitě volný vůz, další taxislužba mi nebrala telefon, nakonec jsem si objednala taxi firmy Petr Jedlička - IMPEX, kterého pravidelně vídám postávat na Zličíně, a ten prostě nedorazil. Čekala jsem a čekala a nebýt Radka Narovce, který jel náhodou do Prahy a vzal mě, tak bych měla smůlu. Fakt blbý, když má člověk koupenou místenku a doma ho čekají...

Když potřebuju, tak volám vždy Taxi AAA - 233113311. Vždy bez problémů a rychle přijedou (pravda využívám jen v opačném směru, ale myslím, že i naopak to bude stejné) Cena necelých 250,-.petulet píše:Nemáte někdo náhodou kontakt na nějakého spolehlivého taxikáře, pro kterého není problém odvoz z Chýně na Zličín o víkendu ráno? Možná hloupá otázka, ale v pátek večer jsem si objednávala taxi na sobotu na ráno: prvně jsem volala SpeedCars, ti mi řekli, že nebudou mít v této lokalitě volný vůz, další taxislužba mi nebrala telefon, nakonec jsem si objednala taxi firmy Petr Jedlička - IMPEX, kterého pravidelně vídám postávat na Zličíně, a ten prostě nedorazil. Čekala jsem a čekala a nebýt Radka Narovce, který jel náhodou do Prahy a vzal mě, tak bych měla smůlu. Fakt blbý, když má člověk koupenou místenku a doma ho čekají...
Taky bych se přiklonil k nějaké větší firmě, onehdá (ale je to už fakt dávno) jsme si zavolali taxíka do Chýně (možná to bylo také AAA) a naprosto bez problémů. Co se týká dopravy v opačném směru (ze Zličína do Chýně) - berem toho, kdo tam stojí a dolů do obce to stojí 240,-ovčák píše:Když potřebuju, tak volám vždy Taxi AAA - 233113311. Vždy bez problémů a rychle přijedou (pravda využívám jen v opačném směru, ale myslím, že i naopak to bude stejné) Cena necelých 250,-.petulet píše:Nemáte někdo náhodou kontakt na nějakého spolehlivého taxikáře, pro kterého není problém odvoz z Chýně na Zličín o víkendu ráno? Možná hloupá otázka, ale v pátek večer jsem si objednávala taxi na sobotu na ráno: prvně jsem volala SpeedCars, ti mi řekli, že nebudou mít v této lokalitě volný vůz, další taxislužba mi nebrala telefon, nakonec jsem si objednala taxi firmy Petr Jedlička - IMPEX, kterého pravidelně vídám postávat na Zličíně, a ten prostě nedorazil. Čekala jsem a čekala a nebýt Radka Narovce, který jel náhodou do Prahy a vzal mě, tak bych měla smůlu. Fakt blbý, když má člověk koupenou místenku a doma ho čekají...
Ale ani pankerův nápad není k zahození a pokud to jde, snažím se jezdit pěšky.
Srneček
Sedop
Sedop je v pohode. Je ich vzdy dostatok.
zo zlicina na haje to bolo menej ako 240 ...
zo zlicina na haje to bolo menej ako 240 ...
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Bájsikl, bájsikl, bájsikl. Aj vont tů rajd maj bájsikl aj vont tů rajt maj bááájk.punker píše:znám spolehlivého taxikáře!... jmenuje se pěšky!![]()
zadarmo, kdykoliv, kamkoliv...
Na tom PR parkovisku na Zličíně lze deponovat ajta kolo. To jen pro ty měkčí, co do velký vsi (Pha) nechtěj zajíždět. Dá se tam dojet v poho přes Břve, Sobín (cyklostezka), starej Zličín (přes sídlisko). A zpátky v opačnym pořadí. Dá se to stihnout za dvacet minut až půl hodky. A na Sobíně v tej hospůdce Na Hrázi točej výtečnej Staropramen.
Kolo mi o Vánocích ukradli. Ale jinak díky všem za tipy, příště zkusím AAA Taxi. Chtěla jsem právě nějakýho taxíka, co se pohybuje v okolí Zličína, proto jsem zkoušela SpeedCars a taxíky, který stojí na Zličíně.Jiri Nyvlt píše:Bájsikl, bájsikl, bájsikl. Aj vont tů rajd maj bájsikl aj vont tů rajt maj bááájk.punker píše:znám spolehlivého taxikáře!... jmenuje se pěšky!![]()
Na tom PR parkovisku na Zličíně lze deponovat ajta kolo. To jen pro ty měkčí, co do velký vsi (Pha) nechtěj zajíždět. Dá se tam dojet v poho přes Břve, Sobín (cyklostezka), starej Zličín (přes sídlisko). A zpátky v opačnym pořadí. Dá se to stihnout za dvacet minut až půl hodky. A na Sobíně v tej hospůdce Na Hrázi točej výtečnej Staropramen.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
To je mi líto. (Doufám, že Mal Reynolds nezasáhne s reklamou...petulet píše: Kolo mi o Vánocích ukradli.

Koukám, jak jste na mě hodní, když nepíšu o kastracích.Jiri Nyvlt píše:To je mi líto. (Doufám, že Mal Reynolds nezasáhne s reklamou...petulet píše: Kolo mi o Vánocích ukradli.) Mohu jedině doporučit: www.kolanastatku.cz

No, máme doma dvě kočkypetulet píše:Koukám, jak jste na mě hodní, když nepíšu o kastracích.Jiri Nyvlt píše:To je mi líto. (Doufám, že Mal Reynolds nezasáhne s reklamou...petulet píše: Kolo mi o Vánocích ukradli.) Mohu jedině doporučit: www.kolanastatku.cz

první je kastrovaná

druhá ne

která je na tom lépe?
Ta první

nebo ta druhá

to je otázka...
Mňaů.
tak to nemoho jinak než souhlasit... už se klepu, až bude trochu tepleji... přeci jenom ráno kolem šestej jsou 3-4°C...Jiri Nyvlt píše:Bájsikl, bájsikl, bájsikl. Aj vont tů rajd maj bájsikl aj vont tů rajt maj bááájk.punker píše:znám spolehlivého taxikáře!... jmenuje se pěšky!![]()

já osobně zajíždím až do Práglu, celkem pohodlně se dá projet ze Zličína do Řep, Strahov, Petřín a jste v centru... ale to už je jiné vlákno... jj jinak na hrázi je taky docela dobře!!!

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je to správné vlákno...punker píše: ale to už je jiné vlákno...