vysledek voleb do zastupitelstva 2014
Re: vysledek voleb do zastupitelstva 2014
vitej Schlankl, cerstve zaregistrovany a jiste zbrusu novy uzivateli s uz tak povedome progresivnimi nazory na rizeni obce. V ramci udrzovani poradku si te pro tvou bezbrehou adoraci konciciho vedeni rovnou zarazuji do elitní kategorie s pracovnim nazvem No Mercy, do ktere se pred tebou nominovali andelka a jilu1. Ale mozna se ti dva zas odmlci, kdyz jsi tu ted ty.. 

Dobrý den,Schlankl píše:"Pravda a laska" v Chyni opravdu nezvitezila.
Budoucnost obce bude patrit populismu a uprednostnovanim vlastnich cilu a zajmu.
Nejen tento vysledek je obrazem nasi spolecnosti a to opravdu stoji za zamysleni!
sice jste konverzaci s Kryglíkem ukončila, ale přesto - můžete bý konkrétnější a říci, co Vás k tomuto dojmu vede? Protože pokud těmi populisty, prosazovateli vlastních zájmů a "staronového vedení obce s paní Kovářovou a spol." myslíte ESO, respektive jeho tři zastupitele, rád bych s Vámi polemizoval. Z Vaší dosavadní koncerzace s Kryglíkem mám pocit, že by tato polemika mohla mít jinou úroveň než "debata" s nicky jilu1 a andelka.
Tak buď mám nějakej názor, stojim si za nim a podepíšu se pod něj (zvlášť když kandiduju na ouřad).
A nebo vím že lžu a proto se podepisuju pod smyšlenym jménem.
Neni to trochu kontraproduktivní něco psát a smyšleným profilem implikovat, že to je lež?
A nebo vím že lžu a proto se podepisuju pod smyšlenym jménem.
Neni to trochu kontraproduktivní něco psát a smyšleným profilem implikovat, že to je lež?
Dobry den vsem,
@Bruno: ano jsem novy uzivatel a muzete me zaradit kam chcete, klidne do Vaseho originalniho nazvu "No Mercy"?!
A pokud vim, tak kazdy muze mit svuj nazor nebo nezijeme v demokraticke zemi?
@Vasek: nelzu a na zadny "ourad" rozhodne nekandiduji.
@Palat: dekuji za kompliment.
Rozhodne nechci napadat zastupitele z ESO, jen jsem chtela vyvratit argument, ze dosud bylo vse spatne, ja si naopak myslim,
ze ciny a snahy obce konecne nekam smerovaly, coz se drive nedelo a ze i novem seskupeni jsou lide z doby minule.
Tot vse a obavam se, ze dalsi diskuze nebude produktivni, spise nic nezmeni a timto predevsim obvinuji sebe, jelikoz jsem se mela ozvat drive.
Hezky den
@Bruno: ano jsem novy uzivatel a muzete me zaradit kam chcete, klidne do Vaseho originalniho nazvu "No Mercy"?!
@Vasek: nelzu a na zadny "ourad" rozhodne nekandiduji.
@Palat: dekuji za kompliment.
Rozhodne nechci napadat zastupitele z ESO, jen jsem chtela vyvratit argument, ze dosud bylo vse spatne, ja si naopak myslim,
ze ciny a snahy obce konecne nekam smerovaly, coz se drive nedelo a ze i novem seskupeni jsou lide z doby minule.
Tot vse a obavam se, ze dalsi diskuze nebude produktivni, spise nic nezmeni a timto predevsim obvinuji sebe, jelikoz jsem se mela ozvat drive.
Hezky den
Nic, v poradku, je to proste jen ma reakce na dalsi smysleny profil tady, ale takove zkratka forum je, krome samych vyhod skyta i drobne nevyhody a ja jsem za nej strasne rad. Vlastni nazor Vam samozrejme jakkoliv neupiram. Snad jen pro urovnani toku myslenek jako ilustrativni priklad nejlepsiho vedomi a svedomi konciciho vedeni uvadim zaverecnou praci pana starosty nazvanou Kdo skutecne skodi obci, se kterou, diky jeho pili, byl seznamen skutecne kazdy.Schlankl píše: @Bruno: ano jsem novy uzivatel a muzete me zaradit kam chcete, klidne do Vaseho originalniho nazvu "No Mercy"?!
To mě podrž. Hned po volbách se najde další narychlo registrovaný radil aby nám sdělil jak sme blbě hlasovali.Schlankl píše:"Pravda a laska" v Chyni opravdu nezvitezila.
Budoucnost obce bude patrit populismu a uprednostnovanim vlastnich cilu a zajmu.
Nejen tento vysledek je obrazem nasi spolecnosti a to opravdu stoji za zamysleni!
Že si už nedáte pokoj. Už těch andělek, tomíků, jilů a asi i schlanklů bylo dost. Stejně za nima nejspíš stojí jeden člověk.
Chýňáci vyjádřili svou volbu. Exstarostovi a jeho CSSD dali jasne najevo kam patří. Tak nechcme vklidu vzniknout nový vedení a dopřejme mu klasických 100 dnů hájení. Ať předvedou co umí. Kritizovat je už dopředu je podle mě zvrhlý.
Proc mate problem s jinym nazorem Ivanku? Nekritizuji, pouze jsem konstatovala svuj pohled na vec a to je snad legitimni.ivanek píše:To mě podrž. Hned po volbách se najde další narychlo registrovaný radil aby nám sdělil jak sme blbě hlasovali.Schlankl píše:"Pravda a laska" v Chyni opravdu nezvitezila.
Že si už nedáte pokoj. Už těch andělek, tomíků, jilů a asi i schlanklů bylo dost. Stejně za nima nejspíš stojí jeden člověk.
Chýňáci vyjádřili svou volbu. Exstarostovi a jeho CSSD dali jasne najevo kam patří. Tak nechcme vklidu vzniknout nový vedení a dopřejme mu klasických 100 dnů hájení. Ať předvedou co umí. Kritizovat je už dopředu je podle mě zvrhlý.
Nevim kdo jsou ti ostatni Vami jmenovani, kteri maji stejne jako ja odlisny nazor na vec. Vas komentar je naprosto zbytecny, my ostatni jsme jiz diskuzi
davno uzavreli s tim, ze si pockame co nam budoucnost prinese a budeme sledovat dalsi deni, vysledky, zasluhy a hospodareni v obci.
Pár zajímavostí, aneb co by, kdyby...
Voličů je v Chýni 1516, k volbám jich přišlo 800, to znamená, že 716 lidí k volbám vůbec nešlo a teď to přijde:
kdyby 6 z těchto voličů (nevoličů) hodilo lístek pro ČSSD, získala by tato strana na úkor strany STAN jeden mandát navíc
ČSSD by tedy měla dva zastupitele místo jednoho a STAN taky dva zastupitele místo třech
kdyby 10 z těchto voličů (nevoličů) hodilo lístek pro Zelenou Chýni, získala by tato strana na úkor strany STAN jeden mandát navíc
Zelená Chýně by tedy měla jednoho zastupitele a STAN jen dva
kdyby 11 z těchto voličů (nevoličů) hodilo lístek pro ESO, získala by tato strana na úkor strany STAN jeden mandát navíc
ESO by tedy mělo čtyři zastupitele a STAN jen dva
Zvýše uvedeného vyplývá, že na letošních volbách jednoznačně vydělala strana STAN, je taky zřejmé, jak málo stačilo a vše by bylo jinak a to ani neuvažuji o variantě, že by třeba přišli volit všichni voliči
Voličů je v Chýni 1516, k volbám jich přišlo 800, to znamená, že 716 lidí k volbám vůbec nešlo a teď to přijde:
kdyby 6 z těchto voličů (nevoličů) hodilo lístek pro ČSSD, získala by tato strana na úkor strany STAN jeden mandát navíc
ČSSD by tedy měla dva zastupitele místo jednoho a STAN taky dva zastupitele místo třech
kdyby 10 z těchto voličů (nevoličů) hodilo lístek pro Zelenou Chýni, získala by tato strana na úkor strany STAN jeden mandát navíc
Zelená Chýně by tedy měla jednoho zastupitele a STAN jen dva
kdyby 11 z těchto voličů (nevoličů) hodilo lístek pro ESO, získala by tato strana na úkor strany STAN jeden mandát navíc
ESO by tedy mělo čtyři zastupitele a STAN jen dva
Zvýše uvedeného vyplývá, že na letošních volbách jednoznačně vydělala strana STAN, je taky zřejmé, jak málo stačilo a vše by bylo jinak a to ani neuvažuji o variantě, že by třeba přišli volit všichni voliči

Srneček
Je otazka jak by tito volici byli byvali volili. Doba se sice meni a samozrejme zalezi na konkretnim regionu, nicmene pamatuji si na jakesi statistiky a pruzkumy, z nich vyplyvalo, ze k volbam vetsinou nechodi spise pravicovi volici. Tzn. pokud by tento predpoklad platil i v Chyni, tak by tito nevolici pravdepodobne CSSD hlas nedaliSrneček píše: ... jak málo stačilo a vše by bylo jinak a to ani neuvažuji o variantě, že by třeba přišli volit všichni voliči...