Arogance "Vesekého Kuchaře"

Jak se tu bydlí nově příchozím nebo již stávajícím obyvatelům. Co je nového a jak to ve vsi chodí...
Odpovědět
ferdikov
Příspěvky: 4
Registrován: 05 kvě 2008, 09:20

Arogance "Vesekého Kuchaře"

Příspěvek od ferdikov » 17 lis 2016, 20:52

Zdravím všechny "Chýňany".
Po strastiplné době a nervů "soužití" s přes ulici sousedem, jsme konečně odpoutáni od arogance majitele "restaurace a bowlingu" p. Kuchaře, který nám několik let "udělil" status "nevítaných a nezvaných"-zákaz vstupu a obsluhy v "jeho království", jelikož jsme pouze vyžadovali (mimo Máje a jiné akce) dodržování nočního klidu, a dovolili jsme si zavolat i PČR, takže "problémoví"sousedé.
Nyní však nastala situace, kdy (místo nás) noví "sousedé" mají opět "problémy":
Za "stěračem" u "jejich"zaparkované dodávky u chodníku před restaurací se objevil papír se zprávou od p. Kuchaře ve smyslu, že parkování před restaurací je vyhrazeno pouze pro návštěvníky restaurace a ne pro "normální" parkování. :o

Čistě logicky- pokud nějaký návštěvník restaurace, obchodu, či bowlingu zaparkuje před vjezdem do RD, kde dotyčný bydlí, ten zaparkuje "přes ulici" u hospody. To místo před vjezdem k baráku také není určeno pro "návštěvníky restaurace" - to by si mohl p. zastupitel či jeho syn též uvědomit !!!!!

P.S. Mj. nevím o žádné vyhlášce či jiném předpisu, kde by se zmiňoval zákaz zastavení či ponechání vozidla na veřejné komunikaci před restaurací, navíc v určeném místě pro zaparkování vozidel u chodníku.

P.S.S. p. Kuchař by si měl též uvědomit, že na protilehlé straně ulice je směrem od Mú "zákaz stání", který nejenom návštěvníci "jeho příjmové podnikatelské činnosti", ale i jeho zaměstnanci min. v minulosti porušovali. :clap:

Nicméně, přeji všem krásné žití a soužití, hlavně když si lidé vyjdou vstříc. Ing.Zdeněk Nekvasil, býv. obyvatel rohového RD "proti hospodě". :dance:

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 7 hostů