Cisteni, myti dveri v byte:)
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Cisteni, myti dveri v byte:)
Muzete mi prosim nekdo poradit, cim by se meli cistit dvere v byte? Deti je u nas dost casto nechytaji za kliky, takze se po case vytvorila na hrane dveri jemna vrstva potu a spiny, nebo co...a kdyz jsem to chtel vycistit vodou tak som si poskodil polituru, existuje neco specialniho na cisteni?...Myslim ze to neni bohvieaka kvalitka materialu, dlhu zivotnost im nedavam:)
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cisteni, myti dveri v byte:)
Žábou - je to šetrný, účinný a eště ke všemu tušim ekologický.ibert píše:Muzete mi prosim nekdo poradit, cim by se meli cistit dvere v byte? Deti je u nas dost casto nechytaji za kliky, takze se po case vytvorila na hrane dveri jemna vrstva potu a spiny, nebo co...a kdyz jsem to chtel vycistit vodou tak som si poskodil polituru, existuje neco specialniho na cisteni?...Myslim ze to neni bohvieaka kvalitka materialu, dlhu zivotnost im nedavam:)
Prodává Horní Bach (dle StrYce Horny Bach), formaly knowen as Hornbach - v uličce hnedle naproti vstupu. Reference podá též uživatel Kryglik, případně pabouk Malcolm Reynolds.
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
..jen nevim, ci mas take iste dvere jako my..myslim kvalitouJiri Nyvlt píše:Žábou - je to šetrný, účinný a eště ke všemu tušim ekologický.ibert píše:Muzete mi prosim nekdo poradit, cim by se meli cistit dvere v byte? Deti je u nas dost casto nechytaji za kliky, takze se po case vytvorila na hrane dveri jemna vrstva potu a spiny, nebo co...a kdyz jsem to chtel vycistit vodou tak som si poskodil polituru, existuje neco specialniho na cisteni?...Myslim ze to neni bohvieaka kvalitka materialu, dlhu zivotnost im nedavam:)
Prodává Horní Bach (dle StrYce Horny Bach), formaly knowen as Hornbach - v uličce hnedle naproti vstupu. Reference podá též uživatel Kryglik, případně pabouk Malcolm Reynolds.

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Mňo, to taky nevim, ale vim, že ten soda reiniger je docela gently, přičemž účinnej.ibert píše:..jen nevim, ci mas take iste dvere jako my..myslim kvalitouJiri Nyvlt píše:Žábou - je to šetrný, účinný a eště ke všemu tušim ekologický.ibert píše:Muzete mi prosim nekdo poradit, cim by se meli cistit dvere v byte? Deti je u nas dost casto nechytaji za kliky, takze se po case vytvorila na hrane dveri jemna vrstva potu a spiny, nebo co...a kdyz jsem to chtel vycistit vodou tak som si poskodil polituru, existuje neco specialniho na cisteni?...Myslim ze to neni bohvieaka kvalitka materialu, dlhu zivotnost im nedavam:)
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Jiri Nyvlt píše:ibert píše:..jen nevim, ci mas take iste dvere jako my..myslim kvalitouJiri Nyvlt píše: Žábou - je to šetrný, účinný a eště ke všemu tušim ekologický.
Mňo, to taky nevim, ale vim, že ten soda reiniger je docela gently, přičemž účinnej.
..to si nevidel nase dvere:))..ja to delal vodou a znicil jsem si jedny
ibert píše:Muzete mi prosim nekdo poradit, cim by se meli cistit dvere v byte? Deti je u nas dost casto nechytaji za kliky, takze se po case vytvorila na hrane dveri jemna vrstva potu a spiny, nebo co...a kdyz jsem to chtel vycistit vodou tak som si poskodil polituru, existuje neco specialniho na cisteni?...Myslim ze to neni bohvieaka kvalitka materialu, dlhu zivotnost im nedavam:)
a dvere mas ake? dyhovane alebo folia? - ked hovoris o politure tak
povedzme asi dyha.
dyha:
- vlhka mikro vlaknita handra a potom v tescu najdes ochrannu polituru s vcelim voskom
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
...no nevim..tak to pak mame spinu zazranou..Dádule píše:Ja teda cistila dvere uz pri stehovani...a stacil vlhky hadr z normo cisticem a pak dosucha utrit a pohoda. Jak rika Nyvlt...dany prostredek taky pouzivame, ale myslim, ze na tyto levne dvere fakt clovek musi jen malo vlhkym a v podstate necim slabsim a je to

ibert píše:...no nevim..tak to pak mame spinu zazranou..Dádule píše:Ja teda cistila dvere uz pri stehovani...a stacil vlhky hadr z normo cisticem a pak dosucha utrit a pohoda. Jak rika Nyvlt...dany prostredek taky pouzivame, ale myslim, ze na tyto levne dvere fakt clovek musi jen malo vlhkym a v podstate necim slabsim a je to) ale jinak diky