Sláva.Pulcoun píše:Reaguju
Srneček píše:Globus se myslím zachoval víc než korektně - smekám.
A ten kdo má problém s parkováním, ať jezdí třeba busem, buďte víc samostatní - to myslím vážně.
Předpokládám, že někdo zareaguje.
Dojíždění na metro Zličín
OK - to je naprosto v pořádku, jseš samostatnej kluk a umíš si to zařídit, tak to má být. Můj návrh s autobusem se týkal těch, co mají problém zaparkovat a chtějí aby to za ně někdo řešil.punker píše:budu jezdit autem a parkovat v centru... protože pytel cementu na kole nebo tramvají nepřevezu...Srneček píše:Globus se myslím zachoval víc než korektně - smekám.
A ten kdo má problém s parkováním, ať jezdí třeba busem, buďte víc samostatní - to myslím vážně.
No, mezi náma, jeden blbej pytel cementu by se Ti vešel i do kárky, zkus o tom přemýšlet

Srneček
prdel... parkuji jako vždy před srbsky velvyslanectvim... parkování pohodička, ale opss... dneska tu mají nějakýho hlavatýho hlavouna a mě ty parchanti pupkatý s vumlalma odtáhli autiko na vip parking Kotlářka...Srneček píše:OK - to je naprosto v pořádku, jseš samostatnej kluk a umíš si to zařídit, tak to má být. Můj návrh s autobusem se týkal těch, co mají problém zaparkovat a chtějí aby to za ně někdo řešil.punker píše:budu jezdit autem a parkovat v centru... protože pytel cementu na kole nebo tramvají nepřevezu...Srneček píše:Globus se myslím zachoval víc než korektně - smekám.
No, mezi náma, jeden blbej pytel cementu by se Ti vešel i do kárky, zkus o tom přemýšlet.
jasně, ještě si k tomu přihodim pytel vápna a kalfas písku, obleču si montérky a vemu to zkratkou přes Karlův most...

no tak, tak přesně tohle neudělám

bohužel nejsem takovej plantážník jako ty!

Plantážníci - to je nejdrsnější nadávka od určité politické Foglarovy klikypunker píše:prdel... parkuji jako vždy před srbsky velvyslanectvim... parkování pohodička, ale opss... dneska tu mají nějakýho hlavatýho hlavouna a mě ty parchanti pupkatý s vumlalma odtáhli autiko na vip parking Kotlářka...Srneček píše:OK - to je naprosto v pořádku, jseš samostatnej kluk a umíš si to zařídit, tak to má být. Můj návrh s autobusem se týkal těch, co mají problém zaparkovat a chtějí aby to za ně někdo řešil.punker píše: budu jezdit autem a parkovat v centru... protože pytel cementu na kole nebo tramvají nepřevezu...
No, mezi náma, jeden blbej pytel cementu by se Ti vešel i do kárky, zkus o tom přemýšlet.
jasně, ještě si k tomu přihodim pytel vápna a kalfas písku, obleču si montérky a vemu to zkratkou přes Karlův most...![]()
no tak, tak přesně tohle neudělám![]()
bohužel nejsem takovej plantážník jako ty!

To je jen taková dočasná akcička před Vánoci, po Vánocích vesele odstraní všechny zábrany a podobné kulišárny a pokud se jich zeptáte, jak to vypadá s tím zákazem, budou na vás koukat, co jste si to vymysleli za nesmysl, že žádný zákaz ani upozornění ohledně parkování mimo otevírací dobu nákupního centra nikdy neexistoval - stejně jako to bylo minulý rokSrneček píše:Globus se myslím zachoval víc než korektně - smekám.

Věřte tomu, že mají nějakou výhodnou smlouvu s Prahou, jináč by zákaz, či nějakou tu závoru ponechali po celý rok, stejně, jako to má Metropole Zličín.