pěšinka Kamenická
pěšinka Kamenická
Propojení nultého bytového domu na Kamenici a tunelu pod tratí - tzv. kanálu.
Teď jsem se tam byl podívat. Jsou dvě možnosti - buď to prohrnout bobíkem a posypat štěrkem z betonárky, nebo to prokopat a urovnat ručně a posypat štěrkem z betonárky. No, každé má své výhody a kdyby to nebylo v biocentru, určitě bych volil první možnost.
Teď jsem se tam byl podívat. Jsou dvě možnosti - buď to prohrnout bobíkem a posypat štěrkem z betonárky, nebo to prokopat a urovnat ručně a posypat štěrkem z betonárky. No, každé má své výhody a kdyby to nebylo v biocentru, určitě bych volil první možnost.
Srneček
Re: pěšinka Kamenická
Vzhledem k tomu biocoridoru bych volil druhou variantu. Bude to ale makacka. Az budu mit chvilku zajdu se tam podivat.
jsem také pro ruční práci... Já se Srncem to zorganizujeme...
seženeme hodně pracantů
a odkud nějaký materiál?... doprava?

punker
Material bude potřeba až v druhé fázi. Nejdřív se musí srovnat terén, zasypat ďolíky, ale hlavně vymodelovat zákrut hned pod parkovištěm - aby se snížilo stoupání (za cenu prodloužení cesty). Pak se bude muset cesta zasypat štěrkem - toho ale bude!
Srneček
ty už máš promyšlenou i technologii rekonstrukce pěšinky?...
tak v tom případě organizuješ a já budu muset makat

tak v tom případě organizuješ a já budu muset makat

punker
Organizování mne neba, není nad to být obyčejný lopaťák!
Inženýring a logistiku štěrků bych rád předal jiným
.
Inženýring a logistiku štěrků bych rád předal jiným

Srneček
Takze stavba je bez vedeni 

Na dětský den nemůžu dorazit, dejte mi pak vědět co, kdy a jak. Od 14.06.2009 jsem k dispozici. Ruce a nohy mám, chybí mi však krumpáč a lopata.punker píše:jsem také pro ruční práci... Já se Srncem to zorganizujeme...seženeme hodně pracantů
![]()
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
MF70 logistic, b.r. (bez ručení)
Jo já nabízím logistiku - do půl tuny.
Re: MF70 logistic, b.r. (bez ručení)
hlásí se nějaký dodavatel materiálu? výkopek, kvalitní suť, strouhanka apod.?Jiri Nyvlt píše:Jo já nabízím logistiku - do půl tuny.

punker
U Bergera na betonárce je matroše dost (myslím ten recyklát z vymývání mixů), když se o něj šikovně požádá, tak ho dají zadarmo. Chtělo by to ale požádat šikovně, třeba takhle nějak
já se snažil
a nebylo to úplně ono. Nenašla by se nějaká šikovná, komunikativní? Třeba by to pak bylo i s dopravou
?
Bude toho potřeba hodně - řekl bych tak minimálně 5 m3 (a to bude jen na posypání).
Betonáři nevyužitelný recyklát (to když jsou tam takový ty velký betonový kry - prý ale jdou rozbít) musejí odvážet na skládku a tak by se toho třeba rádi zbavili.

Bude toho potřeba hodně - řekl bych tak minimálně 5 m3 (a to bude jen na posypání).
Betonáři nevyužitelný recyklát (to když jsou tam takový ty velký betonový kry - prý ale jdou rozbít) musejí odvážet na skládku a tak by se toho třeba rádi zbavili.
Srneček
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Pět kubiků je pěkná hromada... tj. deset a více jízd "mou logistikou". Co zkusit požádat o sponzorský dar recyklační středisko Hájek? Že by jako Arbor požádal - aby to bylo institucionálně přikrytý.Srneček píše:U Bergera na betonárce je matroše dost (myslím ten recyklát z vymývání mixů), když se o něj šikovně požádá, tak ho dají zadarmo. Chtělo by to ale požádat šikovně, třeba takhle nějakjá se snažil
a nebylo to úplně ono. Nenašla by se nějaká šikovná, komunikativní? Třeba by to pak bylo i s dopravou
?
Ono by se to stejně asi muselo zaonačit nějak oficiálně přes obec, nebo jak píšeš, alespoň Arbor.Jiri Nyvlt píše:Pět kubiků je pěkná hromada... tj. deset a více jízd "mou logistikou". Co zkusit požádat o sponzorský dar recyklační středisko Hájek? Že by jako Arbor požádal - aby to bylo institucionálně přikrytý.Srneček píše:U Bergera na betonárce je matroše dost (myslím ten recyklát z vymývání mixů), když se o něj šikovně požádá, tak ho dají zadarmo. Chtělo by to ale požádat šikovně, třeba takhle nějakjá se snažil
?
Pochybuju, že by si třeba pracovník betonárky dovolil jen tak, na ústní dohodu, navíc před svědky, vysypat někam např. 3 kubíky betonové suťě.