... sem tak nasraná, že snad udělám nějaký black list - mám sto chutí si už zapisovat časy, typy vozů a SPZ. Ať se dotyční aspoň stydí!! Prosím všechny, kteří jezdí ulicí Ke Skále, aby trochu KROTILY NOHU NA PLYNU!!!!!!!!!!!! Včera tam letěl někdo snad osmdesátkou a to není žádná výjimka. Myslim, že dotyčné "nezabije", když přijedou domů o 1 minutu později. Vždyť to děláme pro bezpečnost nejenom svoji ale i svých dětí. Mně tam ta třicítka taky rozčiluje, ale to neznamená, že si z tý ulice udělám závodní dráhu.
Tady by se normálně uživil jeden policajt s radarem - by to ani nestíhal odstavovat (to je nadsázka). Dál chci poprosit jedince, kteří bydlí v ulicích Krátká a Slepá, aby laskavě NEJEZDILI JEDNOSMĚRKOU vedoucí z ulice Ke Skále V PROTISMĚRU!!!!! No, zanadávat si - to je asi tak jediné, co mi zbývá, že?

Mám celkově dojem, že prostě tohle je obec bez dodržování jakýchkoliv dopravních značek a děláme si to jen my, co tady bydlíme. Tak já holt budu zase ta kráva, která jezdí po Hájích 30 a všichni na mě troubí, blikaj a ukazujou na mě prapodivný gesta.