O2 TV a internet
O2 TV a internet
Dobrý den,
budeme se stěhovat do Chýně; jednu ulici pod Opata Petra.
Mám teď doma televizi i internet pres pevnou linku od O2.
Samozrejme mi nabízejí, ať u nich zůstanu, že by mi mohli vést TV přes kabel (ještě ověřují, kam jim přesně v Chýni dosahne) a internet vzduchem.
Máte někdo od O2?
Jak v Chýni funguje?
Developer nám do bytu/domů zavedl kabel od ELDATA, tak jestli by to nebylo lepší...
Dost často pracuju z domu a potřebuju funkční net.
Moc děkuji za rady.
budeme se stěhovat do Chýně; jednu ulici pod Opata Petra.
Mám teď doma televizi i internet pres pevnou linku od O2.
Samozrejme mi nabízejí, ať u nich zůstanu, že by mi mohli vést TV přes kabel (ještě ověřují, kam jim přesně v Chýni dosahne) a internet vzduchem.
Máte někdo od O2?
Jak v Chýni funguje?
Developer nám do bytu/domů zavedl kabel od ELDATA, tak jestli by to nebylo lepší...
Dost často pracuju z domu a potřebuju funkční net.
Moc děkuji za rady.
Re: O2 TV a internet
Minimalne bych si overil jak rychly internet O2 dokaze v Chyni nabidnout. Nedavno to pro xDSL nabizelo pouze 2mbity (Chyne je daleko od ustredny).
Eldata svisti dobre, optika je optika. Jen si clovek oproti treba UNHFREE priplati
Eldata svisti dobre, optika je optika. Jen si clovek oproti treba UNHFREE priplati

U té O2 TV přes kabel by mne zajímalo, jak reálně dostanou ten kabel až do baráku. Předpokládám, že čerstvě vydlážděné ulice v dané lokalitě nikdo chtít rozkopovát nebude. My půjdeme do té optiky, přeci jen kabel je kabel.
Dekuju za odpoved. No, my za O2 taky platime dost, takze to pro nas zas takovy rozdil nebude (koukam na jejich nabidku a zjevne si i polepsime).kryglik píše: 13 lis 2017, 12:18 Minimalne bych si overil jak rychly internet O2 dokaze v Chyni nabidnout. Nedavno to pro xDSL nabizelo pouze 2mbity (Chyne je daleko od ustredny).
Eldata svisti dobre, optika je optika. Jen si clovek oproti treba UNHFREE priplati![]()
Ja to chtela zrusit a jit do tech Eldat rovnou, ale samozrejme se me v O2 nechteji vzdat, takze me ukecavaji. Ale prave se mi nelibi to, ze net po vzduchu (to bude na prd) a TV pry kabelem, ktery ovsem pan nevi zcela jiste, kam az vede...Petr86 píše: 13 lis 2017, 12:56 U té O2 TV přes kabel by mne zajímalo, jak reálně dostanou ten kabel až do baráku. Předpokládám, že čerstvě vydlážděné ulice v dané lokalitě nikdo chtít rozkopovát nebude. My půjdeme do té optiky, přeci jen kabel je kabel.
Uz jste nekolikaty (i na facebooku jsem se ptala), co radi Eldata, takze je rozhodnuto;-)
Dekuju!
Já též pracuji pravidelně z domu a UHNfreenet bez dobře tj pro nás idealni varianta.
jen pro info kolik stojí měsíční paušál u UNHFREE /ceník jsem nenašel/ ?kryglik píše: 13 lis 2017, 12:18 Eldata svisti dobre, optika je optika. Jen si clovek oproti treba UNHFREE priplati![]()
ELDATA mají 40Mb za 350kč, když si vemu moje aktuální připojení 10/10 za 300 od petřiny.net... budu si s optikou pískat

dík...koukám li dobře 250kč / 4-8MB při agregaci 1:20...?
- malcolm.reynolds
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jak kde. Nez jsme se prestehovali, tak jsme meli 88/88 mbit 

....
to by mě uspokojilo.

Mam UNHFREE. Namerena skutecna rychlost = 32Mbit....50Mbit/sec. Coz je 4Mbyte...8Mbyte/sec.
Pozor na velke a male pismena "b" - rozdil je 8x.
Uplne staci na HD TV.
možná lépe měkké a tvrdé i/y - bit / Byte (sám píšete obojí s malým b)Pozor na velke a male pismena "b" - rozdil je 8x.