pomoc s internetem..
pomoc s internetem..
Jsme nově přistěhovalí do Chýně - Slunečnicová ulice - (projekt Slunečné údolí). Hledal jsem možnosti připojení k internetu, měl jsem doma technika od UNHFREE.NET, který mi sdělil, že je signál špatný.. a odešel... Nemáte někdo nějakou radu? Jak vyřešit spojení... Ze zoufalství jsem si objednal "fofr internet" od U:fona, ale to se fakt nedá... down: 50-80kbps... to je bez komentáře, okamžitě jim to vracím...
Díky za rady...
Tom a Denisa
Díky za rady...
Tom a Denisa
Re: pomoc s internetem..
Zajimave...a jaky technik z Unhfree u vas byl?Denda píše:Jsme nově přistěhovalí do Chýně - Slunečnicová ulice - (projekt Slunečné údolí). Hledal jsem možnosti připojení k internetu, měl jsem doma technika od UNHFREE.NET, který mi sdělil, že je signál špatný.. a odešel... Nemáte někdo nějakou radu? Jak vyřešit spojení... Ze zoufalství jsem si objednal "fofr internet" od U:fona, ale to se fakt nedá... down: 50-80kbps... to je bez komentáře, okamžitě jim to vracím...
Díky za rady...
Tom a Denisa
Zkuste si pripadne zapujcit 4G od T-Mobile a nebo Euroteli (O2) HSDPA.
mam O2, je to dost náladový... Kolísavej signál, někdy to chytá HSDPA, celkem obstojný, ale většinou to bere GPRS, takže taky vopruz.
ale je to služební k notesu zadačo, takže lepší než drátem do voka
Myslím, že přenos dat přes HSDPA funguje jenom ve větších městech, nevím, Praze to funguje dobře...