Sluzby KTCZ
Sluzby KTCZ
zdravim vsechny chejnaky. zajimalo by me, zda vyuzivate a jak jste spokojeni s mistni kabelovkou. me se moc nezda, programova nabidka chuda, pani bucharova nereaguje na maily, kvalita signalu pochybna - no proste od nich chci rychle utect, ale nevim zatim kam.
Re: Sluzby KTCZ
Forsyte píše:zdravim vsechny chejnaky. zajimalo by me, zda vyuzivate a jak jste spokojeni s mistni kabelovkou. me se moc nezda, programova nabidka chuda, pani bucharova nereaguje na maily, kvalita signalu pochybna - no proste od nich chci rychle utect, ale nevim zatim kam.
DVB-T alebo DVB-S a mas co chces ...
unhfree.net a mas cely fre /plateny TV svet na dlani a bez limitu
filmy si stiahni z netu (nesheruj)
usetris cas a aj nejaky ten obnos

Cau,Forsyte píše:zdravim vsechny chejnaky. zajimalo by me, zda vyuzivate a jak jste spokojeni s mistni kabelovkou. me se moc nezda, programova nabidka chuda, pani bucharova nereaguje na maily, kvalita signalu pochybna - no proste od nich chci rychle utect, ale nevim zatim kam.
ja samozrejme zalobuji za unhfree.net - pripojeni az 6/6 mbit, luxus. Vypadky snesitelne. Na televizi si nahod satelit a budes na tom lip

Cau,
ja samozrejme zalobuji za unhfree.net - pripojeni az 6/6 mbit, luxus. Vypadky snesitelne. Na televizi si nahod satelit a budes na tom lip
[/quote]
jasne, problem je ale v tom, ze digitalni satelit nerozvedu na vice tv tak, aby sel na kazde sledovat jiny program. tohle kdo mi vyresi, okamzite s nim podepisu smlouvu, protoze KTCZ to je vrchol neschpnosti. zajimalo, jakym kouzlem mohli vyhrat vyberovku na poskytovatele sluzeb. driv jsem mel upc, sice drahy, ale luxus.

jasne, problem je ale v tom, ze digitalni satelit nerozvedu na vice tv tak, aby sel na kazde sledovat jiny program. tohle kdo mi vyresi, okamzite s nim podepisu smlouvu, protoze KTCZ to je vrchol neschpnosti. zajimalo, jakym kouzlem mohli vyhrat vyberovku na poskytovatele sluzeb. driv jsem mel upc, sice drahy, ale luxus.
jojo, kouzlaForsyte píše: jasne, problem je ale v tom, ze digitalni satelit nerozvedu na vice tv tak, aby sel na kazde sledovat jiny program. tohle kdo mi vyresi, okamzite s nim podepisu smlouvu, protoze KTCZ to je vrchol neschpnosti. zajimalo, jakym kouzlem mohli vyhrat vyberovku na poskytovatele sluzeb. driv jsem mel upc, sice drahy, ale luxus.

na satelit existuji reseni, treba digiTV nabizi zarizeni pro 2xTV. Ale s DigiTV mam spatne zkusenosti, minimalne jejich technickou podporou. Kazdopadne bych se optal, nebude to mozna zas takovy problem kdekoliv jinde

ver mi, ze googlim jako blazen, ale reseni jsem nenasel. televize potrebuji 3, protoze moje drahe deticky se nesnaseji
) a musi mit kazdy svoji.
jeste me napadla o2, ale tam je nutno si zrizovat i pevnou linku, navic problem zustava - jeden program na vsech televizich. a reseni v radu statisicu, co je na tvem odkazu je vhodne pro bytovy dum, ne pro domek . ach jo
(

jeste me napadla o2, ale tam je nutno si zrizovat i pevnou linku, navic problem zustava - jeden program na vsech televizich. a reseni v radu statisicu, co je na tvem odkazu je vhodne pro bytovy dum, ne pro domek . ach jo

No jo, ale když chci sledovat třeba Galaxii, tak abych měl v každým přijímači předplacenou kartu. Trochu drahá sranda.stryc píše:Forsyte píše:ver mi, ze googlim jako blazen, ale reseni jsem nenasel. televize potrebuji 3, protoze moje drahe deticky se nesnaseji) a musi mit kazdy svoji.
jeste me napadla o2, ale tam je nutno si zrizovat i pevnou linku, navic problem zustava - jeden program na vsech televizich. a reseni v radu statisicu, co je na tvem odkazu je vhodne pro bytovy dum, ne pro domek . ach jo(
no nevim, ale ja ctu:
4 TV a jedna družice
Od konvertoru vedou čtyři kabely do čtyř satelitních přijímačů. V každém přijímači je možné nezávisle sledovat libovolný program ze satelitu. Odpadá nutnost použití multipřepínače.
Takto je možno zapojit až 8 satelitních přijímačů (při použití konvertoru s osmi výstupy)!
kolem litru
Přesně tento důvod mě přivedl ke kabelovce. Já mám po domě několik televizorů.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Já mam taky řešení!
Životní styl: nemít v domě ŽÁDNÝ televizor.
Tak to máme zařízeno u nás doma. Život bez hluku otravných reklam, tendenčního zpravodajství a tupé publicistiky a jinak pitomých pořadů, který člověka (hlavně děti) - ať se mu to líbí nebo ne - akorát blbnou a šněrujou k pohovce.
A hlavně: život bez zbytných investic do zbytných televizorů a dalšího zbytného zařízení.

Tak to máme zařízeno u nás doma. Život bez hluku otravných reklam, tendenčního zpravodajství a tupé publicistiky a jinak pitomých pořadů, který člověka (hlavně děti) - ať se mu to líbí nebo ne - akorát blbnou a šněrujou k pohovce.
A hlavně: život bez zbytných investic do zbytných televizorů a dalšího zbytného zařízení.

souhlas! taky doma nemám televizi a nijak mi nechybí... člověk nemusí řešit, na co se bude dívat, že?Jiri Nyvlt píše:Já mam taky řešení!![]()

Ale to neřeší ten problém, že já se chci dívat na NHL na Galaxii, manželka na nějaký film na HBO a dceře musí v pokoji řvát Óčko.stryc píše:PaMi píše:No jo, ale když chci sledovat třeba Galaxii, tak abych měl v každým přijímači předplacenou kartu. Trochu drahá sranda.stryc píše:
no nevim, ale ja ctu:
4 TV a jedna družice
Od konvertoru vedou čtyři kabely do čtyř satelitních přijímačů. V každém přijímači je možné nezávisle sledovat libovolný program ze satelitu. Odpadá nutnost použití multipřepínače.
Takto je možno zapojit až 8 satelitních přijímačů (při použití konvertoru s osmi výstupy)!
kolem litru
Přesně tento důvod mě přivedl ke kabelovce. Já mám po domě několik televizorů.
a neco takoveho ??
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Nebo na co se dívat nebudepunker píše:souhlas! taky doma nemám televizi a nijak mi nechybí... člověk nemusí řešit, na co se bude dívat, že?Jiri Nyvlt píše:Já mam taky řešení!![]()