Autobus na Háje
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Dádule píše:Jeste upresnim, neb nekteri me nepochopili.
Nejsem pro zruseni zastavky Chyne uplne..jen v tom jednom smeru za rohem u nastenky. Autobus by jel: Pivovarsky dvur, Haje, Chyne, Pivovarsky dvur...vsichni by nalezli na sve zastavce..jen v opacnem poradi nez doted.
....a mně se nechce zajíždět na Haje

a asi nebudu sama

- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Vzdyt je to vsechno hypoteticky...podle me ten cenovy system autobusu takhle nefunguje.
Ale rano nikomu nevadi si privstat a nasednout predem, co?
To jen jak se blizi zima a tma, tak lidi zacinaji vymyslet, jak se zbavit te prochazky z dolni Chyne nahoru domu...neb za tmy je to fakt dost nebezpecny. Odrazky a baterka povinna vybava.
Ale rano nikomu nevadi si privstat a nasednout predem, co?

To jen jak se blizi zima a tma, tak lidi zacinaji vymyslet, jak se zbavit te prochazky z dolni Chyne nahoru domu...neb za tmy je to fakt dost nebezpecny. Odrazky a baterka povinna vybava.

Uvědomuju si to , to je jasný, že je to wotravný.Dádule píše:Vzdyt je to vsechno hypoteticky...podle me ten cenovy system autobusu takhle nefunguje.
Ale rano nikomu nevadi si privstat a nasednout predem, co?![]()
Dle mých informací je situace následující:
Dopravce (v tomto případě ROPID) zajišťuje dopravu příměstskou a místní. Příměstská doprava znamená to, že autobus dojede do centra obce. Nikdo už neřeší, jestli se v centru obce otočí nebo třeba jenom projede. Za tuto službu obec platí XY Kč.
Ve chvíli, kdy ale autobus zajíždí do dalších lokalit v obci, jedná se o místní dopravu za kterou obec musí platit taky.
Takže závěr - i kdyby se zajetím do Hájů a zrušením smyčky třebas trasa nakrásně zkrátila, tak tam bude stejně ta cesta v rámci místní dopravy, která se musí zaplatit.
Hlavně v tom prosím NEHLEDEJTE LOGIKU
Dopravce (v tomto případě ROPID) zajišťuje dopravu příměstskou a místní. Příměstská doprava znamená to, že autobus dojede do centra obce. Nikdo už neřeší, jestli se v centru obce otočí nebo třeba jenom projede. Za tuto službu obec platí XY Kč.
Ve chvíli, kdy ale autobus zajíždí do dalších lokalit v obci, jedná se o místní dopravu za kterou obec musí platit taky.
Takže závěr - i kdyby se zajetím do Hájů a zrušením smyčky třebas trasa nakrásně zkrátila, tak tam bude stejně ta cesta v rámci místní dopravy, která se musí zaplatit.
Hlavně v tom prosím NEHLEDEJTE LOGIKU
presne tak... kdyby mi nekdo chtel rusit zastavky tak ho zenu!stryc píše:no, kdyz se na to podivam optikou "starousedlika", tak bych nas na vrsku, a neni se moc co divit, nemel moc v lasce
proste to chce udelat novou trasu busu... bez vyjimek a tak aby jezdil po cele obci. Ale to je zas o tech penezich

Coz o to,kdyby nekdo rusil zastavku uplne,tak se cilim.Kdyz mi ale jen nekdo pozmeni misto nastupu/vystupu (a pritom se na sve puvodni misto urceni dostanu tak jako tak),tak si holt reknu,ze obec se rozsiruje a je to nutne zlo ... Kdyz si budou starochejnaci stat furt za svym a nebudou pristupni ke kompromisum,tak se zadneho uchazejiciho reseni nedockame ....... kdyby mi nekdo chtel rusit zastavky tak ho zenu!
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
NápodobněHonzina píše:Coz o to,kdyby nekdo rusil zastavku uplne,tak se cilim.Kdyz mi ale jen nekdo pozmeni misto nastupu/vystupu (a pritom se na sve puvodni misto urceni dostanu tak jako tak),tak si holt reknu,ze obec se rozsiruje a je to nutne zlo ... Kdyz si budou starochejnaci stat furt za svym a nebudou pristupni ke kompromisum,tak se zadneho uchazejiciho reseni nedockame ....... kdyby mi nekdo chtel rusit zastavky tak ho zenu!

Je to fakt nutné zlo?
Honzino,
přeci když se obce rozrůstají, tak zastávky spíše příbývají!! Aspoň to tak v jiných obcích je.
Mně ten nápad se zrušením zastávky v jednom směru připadá nesmyslný.
Dejte podnět na obec, navštivte veřejnou schůzi..... neberte to jako truc od starousedlíků
.
Dovedu si představit, jak je protivný chodit tu cestu na Háje. To měl už dávno promyslet někdo jiný
, když se začalo stavět.
My diskutujem, Michale
To snad Barbuchovi neva 

Mně ten nápad se zrušením zastávky v jednom směru připadá nesmyslný.

Dejte podnět na obec, navštivte veřejnou schůzi..... neberte to jako truc od starousedlíků

Dovedu si představit, jak je protivný chodit tu cestu na Háje. To měl už dávno promyslet někdo jiný

My diskutujem, Michale

To co jsem původně myslel, bylo to, aby to nestálo žádné další peníze a s minimálním zlem to vyhovělo většině obyvatel. Být naštvaný že mi zruší zastávku, když mám druhou o padesát metrů dál mi přijde divný, ale je to každého věc.
Poslední možnost která mě napadla, je tato. Zastávku směrem ke školce přesunout na hlavní silnici (někam naproti zastávce CHÝNĚ) a točnu udělat na Hájích s tím ,že by tam ten autobus zastavil. Nemusel by se alespoň prodírat tou úzkou uličkou . Ale pochybuju ,že by to bylo bez navýšení ceny.
Poslední možnost která mě napadla, je tato. Zastávku směrem ke školce přesunout na hlavní silnici (někam naproti zastávce CHÝNĚ) a točnu udělat na Hájích s tím ,že by tam ten autobus zastavil. Nemusel by se alespoň prodírat tou úzkou uličkou . Ale pochybuju ,že by to bylo bez navýšení ceny.
Zastavka na hlavni byla, co si pamatuju z verejnych zasedani, samozrejme nejlogictejsi reseni, ktere bohuzel nebylo mozne zatim realizovat - neni tam na ni misto. Ta klicka je nahradni reseni. Ale jak uz se tady 2x psalo (poprve Dadule, podruhe Nyvlt), az jednou dojde k rekonstrukci hlavni ulice, vytvori se na ni tez zastavka a klicka z jizdniho radu zmizi.Karlos píše:To co jsem původně myslel, bylo to, aby to nestálo žádné další peníze a s minimálním zlem to vyhovělo většině obyvatel. Být naštvaný že mi zruší zastávku, když mám druhou o padesát metrů dál mi přijde divný, ale je to každého věc.
Ja jsem rada, ze nejake busy na Haje vubec jedou.