niekedy zavitat nieco podobne ako na tomto obrazku?

pokial ano, mohlo by to byt este v Q2?
@beny, zmysel to rozhodne ma. Nehovoriac o tom, ze OU by malo vymahat po stavebnikoch to, co im umoznuje zakon. Inde to funguje, preco by to nemohlo fungovat v Chyni.Srneček píše:Zameták už obcí projížděl, je to tak měsíc.
Já jsem sice smeták v obci viděl, ale spíš mě zaráží ta cena.Srneček píše:Smeták měl projíždět celou obcí a zamést všechny ulice, krom těch co jsou ve správě kraje (Hlavní a Rudenská), no a stálo to cca 45 tisíc.
pri tychto cenach nevidim dovod, preco by OU nemohlo zaroven monitorovat stavby "in progres" a tlacit stavebnikov aby sa chovali tak ako maju + zmanazovat cistenie tak, aby auto vyslo raz vycistilo specificky znecistene casti a naklady sa rozpocitali medzi stavebnikov.Srneček píše:Hm, tak to nevím, ale je to zajímavý podnět, asi by se to mělo spíš vyřešit s obcí - já tu objednávku nedělal.
to je taky problem, ze si niekto z OU sadne do obecneho auta (1-2x tyzden)a prejde sa cez haje, kaliste a kamenici?Srneček píše:Na to nejsou lidi - to není výmluva, ale fakt. A není mi jasné, jak někoho přinutit, aby pro obec pracoval za tabulkové ceny - sám to vidíš jaké jsou problémy sehnat účetní a investičního referenta
stavebně-dopravní komise je poradní nikoliv kontrolní orgán. samozřejmě by se to dalo, ale mám toho docela dost...Srneček píše:Ideální práce pro členy stavebně-dopravní kómis, pankí, běž do toho! (to máš za toho vola)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti