Odpoved obce na problemy v obci Tociva - cast 2

Máte nápad, připomínku, dotaz k chodu obce?
Odpovědět
pavel
Příspěvky: 540
Registrován: 05 bře 2009, 17:22
Bydliště: Chýně

Odpoved obce na problemy v obci Tociva - cast 2

Příspěvek od pavel » 26 říj 2009, 15:14

Omlouvam se administratorovi, ze navazuji na uzamcene tema, nicmene vzhledem k tomu, ze jsem od obce dostal odpoved na sve dotazy (dodrzena mesicni lhuta na odpoved), tak si dovoluji navazat novym tematem a doufam, ze komunikace zde bude vedena vecne a bez osobniho napadani.
Moje hlavni cile proc tohle zverejnuji:
1. Dosahnout snizeni prasnost okoli zmineneho staveniste z ulozeneho vykopaneho materialu. Napriklad umyta okna jsou v puvodnim spinavem stavu behem 14 dni. Nasledky odstranuje moje manzelka, chci ji usnadnit zivot.
2. Z neudrzovanych nezastavenych pozemku leta plevel. Odstranovani nasledku me stoji cas a penize. Chci aby cas a penize investovali ti, kteri za to mohou a ne ja.
3. Fisa a jini stavebnici v Chyni dlouhodobe nedodrzuji spoustu zakonnych pravidel a vsem to naprosto nepochopitelne prochazi. Chci to zmenit protoze v obci bydlim a dusledky tehle anarchie na me maji primy dopad.

Stejne jako predtim pro ty, ktere to zajima - davam sem oficialni odpoved obce na moje dotazy. Rovnou rikam, ze bych snad byl radeji, kdyby obec vubec neodpovedela. Jsem z ni smutny ze dvou alternativnich duvodu:
1. Ten, kdo odpovedi psal, je naprosto nekompetentni a psal to spise tak, jak on to osobne citi, nez jak to spravne dle zakona ma byt
2. Odpovidajici osoba byla zaujata. Znala spravne odpovedi, ale zamerne napsala tyhle nesmysly a doufala, ze to bez kecu spolknu.
Zvazim jak budu postupovat dal.
Přílohy
p.jachim - odpoved.doc
(208 KiB) Staženo 521 x

Uživatelský avatar
Jiří Nývlt
Příspěvky: 1314
Registrován: 24 kvě 2006, 14:04
Bydliště: Hlavní ul. Chýně
Kontaktovat uživatele:

Re: Odpoved obce na problemy v obci Tociva - cast 2

Příspěvek od Jiří Nývlt » 02 lis 2009, 09:45

pavel píše: Zvazim jak budu postupovat dal.
Tvrdě na cestě k právu, Pavle, tvrdě.
Uplatníš-li jiný protokol, budeš za slabocha a bude tak s Tebou jednáno (zde jsem se cenzuroval).
Uplatníš-li spravedlivou nesmlouvavost, budeš (polo)veřejně tupen.
Vyber si.

Ta odpověď je fakt mazec. Už jenom to, že se v úvodu ohání zákonem. Bože, jak by měli bejt rádi, že jim někdo o těchto levárnách, lemplovství a devastaci soukromého i veřejného majetku napíše bez náležitostí! :vomit:

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 hostů