Starostuv blocek

Máte nápad, připomínku, dotaz k chodu obce?
Odpovědět
pavel
Příspěvky: 540
Registrován: 05 bře 2009, 17:22
Bydliště: Chýně

Starostuv blocek

Příspěvek od pavel » 26 kvě 2014, 11:46

26.5.2014
Vazeni obecni pracovnici a starosto, podle me by bylo na case bud nize uvedene rozlouceni minuleho starosty z webu odstranit nebo napsat nejaky aktualni prispevek. Treba o tom, jak novy starosta ve sve funkcni neobstal
Pavel Jachim

---------------------------------------------------------------------
Viz. zalozka na hlavni strance chynskeho webu - Starosta blbecek
http://www.chyne.cz/ou/index.php/starostuvblocek

Čtvrtek, 16 Srpen 2012 05:09
Vážení sousedé,
na včerejším zasedání zastupitelstva obce jsem byl hlasy pěti zastupitelů odvolán z funkce starosty obce Chýně. Nový starosta nebyl volen, a řízení obce proto až do zvolení nového starosty přechází do rukou místostarosty pana Josefa Novotného.
Téměř dva roky, které jsem strávil ve funkci, pro mě z počátku znamenaly hektické období náročného seznamování s každodenními povinnostmi a úkoly starosty i s běžícími a plánovanými projekty obce, a poté dobu nepřetržité snahy skloubit potřebu řešit závažné problémy a velké projekty s každodenní drobnou agendou. Svou funkci jsem se snažil vykonávat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nakolik se mi to podařilo, nechávám k posouzení jiným.
Tímto textem uzavírám své příspěvky do "Starostova bločku". Starostův bloček byl po celou dobu své existence nejsledovanější stránkou na webu obce, a dá se proto říci, že se tento formát komunikace osvědčil. Zda v něm bude příští starosta pokračovat, záleží pouze na jeho rozhodnutí.
Rád bych zde poděkoval všem, kteří mě během mého působení podpořili ať už přímou pomocí, radou, nebo "pouze" konstruktivní a věcnou kritikou. Přeji vám všem do budoucna mnoho úspěchů a životní pohody, naší obci zdárné vyřešení výzev a problémů, které ji v nadcházející době čekají, a svému nástupci ve funkci, ať to bude kdokoli, aby v nelehké funkci starosty obstál a aby ji zastával ku prospěchu celé obce.
Pavel Fousek

ivanek
Příspěvky: 114
Registrován: 14 led 2013, 10:01

Re: Starostuv blocek

Příspěvek od ivanek » 20 led 2015, 13:24

Paní starostko kdy se dočkáme zveřejňování smluv a podrobností o výběrových řízeních na webu obce? Výběrových řízení jste vypsala řadu. Ale nikde jsem k nim nenašel žádné informace. Kolik uchazečů se přihlásilo. Jaké měli ceny. Kdo vyhrál. A tak.

Obecní úřad
Příspěvky: 32
Registrován: 21 lis 2014, 12:51

Re: Starostuv blocek

Příspěvek od Obecní úřad » 21 led 2015, 13:25

ivanek píše:Paní starostko kdy se dočkáme zveřejňování smluv a podrobností o výběrových řízeních na webu obce? Výběrových řízení jste vypsala řadu. Ale nikde jsem k nim nenašel žádné informace. Kolik uchazečů se přihlásilo. Jaké měli ceny. Kdo vyhrál. A tak.
Se zveřejňováním výsledků poptávkových řízení a uzavřených smluv samozřejmě počítám. Za mého období bylo vyhlášeno zatím 6 poptávkových/výběrových řízení (z nich podepsány zatím pouze 2 smlouvy (z toho jedna včera), v dalším probíhá jednání o smlouvě, jedno poptávkové řízení bylo zrušeno a u dvou probíhá hodnocení). Podrobnější informace jsem zatím dala do této sekce na webových stránkách obce.

Počítám se zveřejněním všech smluv, u kterých to je možné, a to i z minulosti. Současné dispozice webových stránek ale takovouto databázi smluv neumí zobrazit v přijatelné formě. V současnosti probíhá migrace stránek na novou verzi redakčního systému a zároveň dojde k změně designu i funkcí. Součástí této nové verze stránek, která by měla být spuštěna do března/dubna 2015 bude i databáze poptávkových řízení a uzavřených smluv. Zde naleznete zatím alespoň seznamy všech smluv uzavřených obecním úřadem od roku 2008 do současnosti. V budoucnu ty, které to budou umožňovat, zveřejníme online v PDF. A zároveň mnou podepsané smlouvy naleznete tady.

ivanek
Příspěvky: 114
Registrován: 14 led 2013, 10:01

Re: Starostuv blocek

Příspěvek od ivanek » 22 led 2015, 14:07

Díky za rychlou a vyčerpávající odpověď. Super. :clap:

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů