Vážený pane zastupiteli
Vážený pane zastupiteli
Nemyslím si, že k tomu být správným chýňákem je nutné chodit k Vám na bowling. Stejně tak nechápu spojení knajpa + zastupitel. Nevím zda je vaše jednání správné nebo se již vystavujete střetu zájmů.
Michal
Michal
Re: Vážený pane zastupiteli
Nějak jsem nepochopila na co a kohoMIr píše:Nemyslím si, že k tomu být správným chýňákem je nutné chodit k Vám na bowling. Stejně tak nechápu spojení knajpa + zastupitel. Nevím zda je vaše jednání správné nebo se již vystavujete střetu zájmů.
Michal
tu narážíte?
Chtělo by to upřesnit.
Nedostala si reklamni letacek do schranky?
Ne, nic ohledně bowlingu jsem ve schránce neměla...?kryglik píše:Nedostala si reklamni letacek do schranky?
Pokud ho ještě někdo ve vzteku nerozcupoval, tak Vám ho naskenuji. Michal
Iva píše:Ne, nic ohledně bowlingu jsem ve schránce neměla...?kryglik píše:Nedostala si reklamni letacek do schranky?
Sken by byl ????MIr píše:Pokud ho ještě někdo ve vzteku nerozcupoval, tak Vám ho naskenuji. Michal
Iva píše:Ne, nic ohledně bowlingu jsem ve schránce neměla...?kryglik píše:Nedostala si reklamni letacek do schranky?
pouze z telefonu. M
- Přílohy
-
- IMAG0110.jpg
- (1.12 MiB) Zatím ještě nestaženo
Vůbec se nejedná o žádný střet zajmů.
Nabízíme lidem v říjnu bowling ZDARMA.
A pokud má někdo zájem,může se zastupitelem probrat co by ho zajímalo ohledně naší obce.A nejen se mnou coby zastupitelem.
A to nevíte,že v "knajpě" se zařídí nejvíc
Klidně přijďte,rád Vás uvidím
Jaroslav Kuchař
Nabízíme lidem v říjnu bowling ZDARMA.
A pokud má někdo zájem,může se zastupitelem probrat co by ho zajímalo ohledně naší obce.A nejen se mnou coby zastupitelem.
A to nevíte,že v "knajpě" se zařídí nejvíc

Klidně přijďte,rád Vás uvidím

Jaroslav Kuchař
Vadí mi spíš to, že pokud se mám stát správným chýňákem, tak musím k vám do knajpy
Můžeme si zajít popovídat třeba ke Kapalínům.
Michal

Můžeme si zajít popovídat třeba ke Kapalínům.
Michal
Já teda na tom nic závadnýho nevidím a nijak mě to nepobuřuje.
Spíš naopak. Jedná se o prvního zastupitele, který nám veřejně po svém zvolení nabídl osobní dialog.
Spíš naopak. Jedná se o prvního zastupitele, který nám veřejně po svém zvolení nabídl osobní dialog.
Naposledy upravil(a) Iva dne 24 zář 2011, 09:27, celkem upraveno 1 x.
Já v tom primárně vidím inzerci na knajpu a bowling. Pak možná pozvání k debatě. Ale to je o pohledu.
Navíc myslím, že Srna jako zastupitel se tu veřejně angažuje až až a dialog tu vede často. Pokud si to nemyslíte, pak asi jeho příspěvky nečtete.
Michal
Navíc myslím, že Srna jako zastupitel se tu veřejně angažuje až až a dialog tu vede často. Pokud si to nemyslíte, pak asi jeho příspěvky nečtete.
Michal
Mě primárně inzerce nevadí. Inzeroval za svoje, tak proč by v tom měl být problém. To vám letáčky z Obi taky vadí?MIr píše:Já v tom primárně vidím inzerci na knajpu a bowling. Pak možná pozvání k debatě. Ale to je o pohledu.
Michal
Možná jsem se navyjádřila přesně, měla jsem na mysli osobní dialog. Nevím o tom, že by nějaký jiný zastupitel nabízel osobní setkání.
Samozřejmě příspěvky Ondřeje Jelínka čtu a patří mu za ně velký dík. Dá se říct, že je to jediný zastupitel, který doposud na přopomínky a dotazy místních reagoval.
A co se týká vás nechápu proč jste tak podrážděný a rejpavý. Vždyť přece každý nemusí mít stejný názor jako vy.

Prosím Ivo pročtete si moje příspěvky od počátku. Tam píšu, že si nemyslím, že kvůli tomu, abych byl správným chýňákem, je nutné chodit do knajpy na bowling.
To, že v tom pak spíše než pozvání k dialogu vidím inzerci, byla odpověď na Vás. Nenutím Vám svůj názor. Já svůj pouze vyjadřuji. Stejně jaky Vy.
Michal
To, že v tom pak spíše než pozvání k dialogu vidím inzerci, byla odpověď na Vás. Nenutím Vám svůj názor. Já svůj pouze vyjadřuji. Stejně jaky Vy.

Michal
PŘIJĎTE VE STŘEDU NA BRIGÁDU A PŘI KOPÁNÍ DĚR SI MŮŽETE PŘÍPADNĚ POPOVÍDAT O SVÝCH PROBLÉMECH SE ZASTUPITELEM.
Srneček
A je to ZADARMO?Srneček píše:PŘIJĎTE VE STŘEDU NA BRIGÁDU A PŘI KOPÁNÍ DĚR SI MŮŽETE PŘÍPADNĚ POPOVÍDAT O SVÝCH PROBLÉMECH SE ZASTUPITELEM.