Zrušme nebo přejmenujme tuhle sekci

Máte nápad, připomínku, dotaz k chodu obce?
Odpovědět
pavel
Příspěvky: 540
Registrován: 05 bře 2009, 17:22
Bydliště: Chýně

Zrušme nebo přejmenujme tuhle sekci

Příspěvek od pavel » 05 led 2011, 10:41

Nevím jak ostatní, ale já jsem zatím velice zklamán. Název této sekce bohužel ve mně a myslím, že i v jiných lidech, vytváří zcela mylnou představu, že někdo z vedení obce bude příspěvky občanů číst, možná i nějak komentovat a možná třeba i následně s náměty nebo stížnostmi v praxi něco dělat.
Částečně chápu, že nové vedení potřebuje čas na rozjezd. Ale přeci jenom jsem čekal alespoň malý posun k lepšímu. Zatím reaguje jako v minulosti pouze Srneček, ostatní z vedení jako kdyby nebyli.
Téma popelnic třeba neberu jako prioritu, i kdyz mě trochu mrzí, že návrh na změnu plateb popelnic je rovnou v zárodku zamítnutý a rozumná debata o nějakém systémovém přístupu o tříděném odpadu moc nenastala.
Problém zimní údržby silnic a chodníků je ale aktuální problém, který trvá již třetí měsíc. K tomu se evidentně nikdo z vedení nechce vyjadřovat ani s tím něco dělat, ačkoli v důsledku špatného úklidu sněhu dochází kažnodenně k nepříjemným situacím - zhoršené možnosti parkování, špatná sjízdnost, neuklizené chodníky atd.
Takže jak to vidím tak co se týče přístupu obce ke komunikaci s občany se zatím nezměnilo vůbec nic.
Navrhuji tuto rubriku buď úplně zrušit nebo ji přejmenovat třeba na Zeď nářků. U té taky nikdo nepředpokládá, že by tam někdo někoho poslouchal, nějak reagoval nebo něco dělal

languageguard
Příspěvky: 89
Registrován: 23 črc 2009, 10:33

Re: Zrušme nebo přejmenujme tuhle sekci

Příspěvek od languageguard » 05 led 2011, 11:07

jen ne žádnou cenzuru (není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem)

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 hostů