Brána na vjezdu do nové chýně dle Rydvala

Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
Odpovědět
ivanek
Příspěvky: 114
Registrován: 14 led 2013, 10:01

Brána na vjezdu do nové chýně dle Rydvala

Příspěvek od ivanek » 08 črc 2013, 08:51

Zaregistrovali jste také námět zastupitele Rydvala v Chýňském zpravodaji aby byl omezen vstup a vjezd do nových lokalit Chýně? Já tento názor považuji za zcela zcestný a nerealizovatelný. Neumím si představit, že všechny moje návštěvy budou někým kontolovány a vstup jim bude umožněn až po této kontrole. Samoobslužná brána je nesmysl. Protože do lokality vjíždí hodně aut návštěv, řemeslníků, doručovacích služeb a kdo těm by bránu otevřel? Zajímalo by mě z čeho by byla placená obsluha u této brány nebo závory? Domýšlel zastupitel Rydval i toto? Obávám se, že Chýně nemá peněz na rozhazování.
Rozhodně nechci žít v oploceném hlídaném ghetu! Jaký je názor ostatních?

stavitel

Re: Brána na vjezdu do nové chýně dle Rydvala

Příspěvek od stavitel » 08 črc 2013, 10:04

No to jsou novodobé výmysly, vždy když se postaví satelitní městečko, tak obehnat zdí a postavit bránu na čip, aby mohli vjíždět pouze rezidenti.
Pak to má ale svá úskalí v tom, že všem musíte sdělovat pin a stejně nakonec někdo bránu poškodí a pořád se opravuje.
Myslím, že to krádežím rozhodně nezabrání, protože zloděj jak víme si vždy cestu najde. Nechci na nikoho ukazovat, ale my když jsme stavěli, tak nám ukradli na co přišli, resp. co našli a dle různých sdělení to byli prý především řemeslníci, kteří objížděli satelit.
Ae myslím, že se nemusíme bát, že by nám obec bránu instalovala, ta má jiné starosti a doufám, že obyvatelé "Nové Chýně" to sami odmítnou.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů