fy Oxes a lokalita Haje
Neznam presne cislovani domu, ale kdyz sem se tam byl v nedeli podivat, tak jeden dum meli jakoby vyticenej vapnem, druhej byl zasalovanej a pripravnej na vyliti zakladu a treti a ctvrtej mel zakladovou desku a ten ctvrtej ted zrovna montujou. Takze i s tim co ted stavej tam chybi podle me jeste 4 domy.
Naposledy upravil(a) Maxa dne 02 srp 2006, 16:21, celkem upraveno 1 x.
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Nejnovejsi info od stavbyvedouciho (nekoho potesi, nekoho jako nas ne): domy cislo 13, 12 a 11 se budou kolaudovat 23.8. a pote do tydne by se meli predat majitelum. Domy 10 a 9 vyhledove v polovine zari, ale neznelo to moc presvedcive.
Zdrzuje to Oxes, ktery dodava elektromery a ma na starosti parkoviste a nasmlouvane firmy na vnitrni upravy v dome to prodluzuji svoji neschopnosti. Napriklad v nasem dome c. 10 uz potreti vymenuji dlazbu na chodbe v prizemi. A to tak, ze vzdy jenom omlati dlazdice a znovu je tam polozi..opravdu kvalita.
Jinak fasada na 10 by mela byt do konce pristiho tydne.

vrrrrr
Dle pani Strilkove z Oxesu bude mezi 12. a 13. taky parkoviste. Pry maji malo mist pro stani. Navic uz nejsou mista k stani automaticky k bytu (my to tak jeste mame), ale uz se za ne plati 37kkc ... Tak to vidim s hristem docela bidne
Mozna trochu zelene, at to trafo tam neni tak do oka bijici ...
Jinak je potvrzeno, ze 13-11 pujdou 23.8. ke kolaudaci. U nas (10-9) se ceka na elektromery, ktere pry Oxes uz nejak objednal (27.7), ale je tam mesic doba, kterou maji na vyrizeni. To asi k 31.8. (coz je ve smlouve) ke kolaudaci dano nebude ... Skoda, ze ty penale co plati jsou tak male.

Jinak je potvrzeno, ze 13-11 pujdou 23.8. ke kolaudaci. U nas (10-9) se ceka na elektromery, ktere pry Oxes uz nejak objednal (27.7), ale je tam mesic doba, kterou maji na vyrizeni. To asi k 31.8. (coz je ve smlouve) ke kolaudaci dano nebude ... Skoda, ze ty penale co plati jsou tak male.
parkovací místo
My máme místo přidělené ve smlouvě. Takže pro nás bude, i kdyby ...
Jinak to hřiště mě tedy mrzí
Michal
Jinak to hřiště mě tedy mrzí

Jak to, ze najednou neni dost parkovacich mist???? To se vi az ted? Od zacatku se prece vedelo, kolik tam bude parkovacich mist a kolik bytu!!! Nevim, proc se rozciluju, nic jinyho jsem ani necekala. Davno jsem si totiz vsimla, ze v UP je narozdil od urbanisticke studie, se kterou prodava Oxes byty, zakreslene parkoviste, a ne hriste. Ir
Naposledy upravil(a) MIr dne 03 srp 2006, 14:04, celkem upraveno 1 x.
Re: parkovací místo
Nám za našich 37 000 bylo též "přiděleno" parkovací stání, ale mám pocit, že bude pře jiným domem než našímMIr píše:My máme místo přidělené ve smlouvě. Takže pro nás bude, i kdyby ...
Jinak to hřiště mě tedy mrzíMichal

To hřiště pod těmi dráty se mi už od začátku nějak nezdálo...