MIr píše:Honzina píše:Dádule píše: Problem je Michale v tom, ze Oxes prodava dana mista za cca 37 tisic neb je poptavka. Bezne tam maji lide 2 auta. Jediny problem je v tom, ze je to na ukor spolecnych hrist a pak verejneho parkovani. Holt penize vladnou svetu. Osobne se mi to nelibi a nelibi se mi vice veci ze stran Oxesu. Hodlam to vse sepsat a poslat na Oxes, problem je v tom, ze by to chtelo vice lidi, aby to podepsalo. Jedinec nic neznamena.![]()
Zrejme jsem debatu o parkovani uz prosvihla ...
Jak to mate nekdo z bytu 3+kk ... mate 1 nebo 2 mista ??? Pripadne co jste podnikli pro 2mista ???
A netusite nahodnou,zda je nekdo v lokalite ochotny propujcit vzdy na jeden tyden v mesici volne parkovaci misto ??? Vzdy jeden tyden v mesici se totiz u nas doma sejdou 2 auta na jedno parkovaci misto.A to sluzebni auto (ktere je nutne kvuli prac.pohotovosti) neni kam dat![]()
Neníkam dát? vždyť parkoviště z boku nejstaršího domu je neustále poloprázdné. Jinak co máme info, ke každému bytu jen jedno místo. Michal
Dik za typ - zkusim to parkoviste omrknout >>> fakt si myslite,ze ty mista tam nejsou rozebrana ???? Uz jsme takhle jednou meli konflikt - div ze to neskoncilo propichnutou pneu

Ted si neuvedomuju jakou formou mame prideleny to jedno misto,ale zrejme to bude jen ta dohoda .... to znamena,ze nam hrozi do budoucna odkup stavajiciho mista ????