moc dobře vím, že se tohle už rozebíralo v jiném tématu, ale včerejší zkušenost nedala jinak, než založit nové téma a podělit se s vámi o něj.

Že je s parkováním na Hájích velký problém, víme úplně všichni. Ale upřímně, je nutné parkovat tak, aby se člověk nemohl dostat domu???? Včera večer po příjezdu domu jsme zhruzou zjistili, že nějaký borec/borkyně zaparkovala přímo ve vjezdu na naš pozemek. Z čehož vyplývá, že jsme se nemohli dostat domu. Je možné, že to pár z vás zaregistrovalo, jelikož jsme troubili a zvonili na ruzné zvonky, abychom se dovolali majitele. Nakonec se nám to povedlo, asi tak po 45 minutách

Lidičky je nám úplně jedno, že stojíte u těch chodníku-kde taky mate stat, když je malo park.míst. Ale prosíme o jedno, stoupněte si vždycky tak, abyste nikomu nepřekáželi. I když zdá se mi divné, že musíte stát u chodníku, když na parkovištích je vždycky volno. A když ne přímo před barákem, tak na parkovišti vedle "0".
Jo a poslední informace. Když jsem se zajímalo o to, jak je to se stáním na chodníku:
1) pokud to není povoleno značkou - NESMÍ SE
2) chodník jsme si koupili společně s pozemkem, takže pokud se zničí, my máme povinnost ho na vlastní náklady opravit. A bohužel staním aut na chodníku, se chodník propada (není tak dobře udělanej). Proto si prosím všichni uvědomte, že pokud budete stát na chodníku, tak chodníky budou za chvíli úplně zničené a my ho skutečně opravovat nebudeme. Na radu jsme "bohuzel/byli nuceni" začali fotit auta, která stojí na chodníku, jelikož nemáme peníze ještě na opravy veř.komunikací

Sorry za tak dlouhou zprávu, ale nedalo mi to.