Rozvodna ČEZ v Chýni
Rozvodna ČEZ v Chýni
Dne 29.7.2008 se na veřejném zasedání obce Chýně projednával bod "žádost ČEZ Distribuce o výstavbu rozvodny (transformovny) TR - Chýně". Jelikož se nejedná jen o jeden transformátorek na sloupu ale o docela velkou stavbu a významný zásah do krajinného rázu. Zajímalo by mě jaké k tomu máte stanovisko ( souhlasíte s tím aby za byt domy cca 600 metrů v poli pod vysokým vedením měla vyrůst transformovna?
souhlasím s kryglikem... zmizi draty z obce, vám na Hájích zmizi vysoký napětí, elektřina bude kvalitnější, estli k tomu přibude ňáká cyklostezka do Úhonic a stromořadí tak jsem jasně taky pro! estli to bude jen přizemni stavba se sedlovou střecho rozměrů cca 20x9m tak si nemyslím, že by to mělo měnit ráz krajiny...kryglik píše:ja jsem pro... zmizi par dratu do zeme, bude stabilni elektrina a pribude dalsi duvod proc by se nemelo stavet v budoucnu na poli.
Se tam jeste delo dalsich par veci ale tuhle povazuji za nutne zlo. At to tam soupnou, daji baksis obci za vystavbu a bude odkud brat elektrina. Jinak ze prej uz jsme na hranici moznosti a 'brown outs' budou castejsi. Jestli se nemylim tak schovaji vsechny draty pod chodnik az budou chodniky...jestli nekdy budou.... na celem uzemi chyne 22k pod zem, vybuduji asfaltovou cestu zadem k transformatoru a cyklostezku od Oxes vrsku.
My personal opinion is that either way they'll screw us, might as well hand them the vaseline and take it with a smile.
My personal opinion is that either way they'll screw us, might as well hand them the vaseline and take it with a smile.
preco nie, pokial to bude pre obec vyhodne ...click píše:Se tam jeste delo dalsich par veci ale tuhle povazuji za nutne zlo. At to tam soupnou, daji baksis obci za vystavbu a bude odkud brat elektrina. Jinak ze prej uz jsme na hranici moznosti a 'brown outs' budou castejsi. Jestli se nemylim tak schovaji vsechny draty pod chodnik az budou chodniky...jestli nekdy budou.... na celem uzemi chyne 22k pod zem, vybuduji asfaltovou cestu zadem k transformatoru a cyklostezku od Oxes vrsku.
poznam jednu malu vesnici, ktora hospodarila s rozpoctom 3mil/rok. pre 2008 je to nieco cez 100mil. a do buducna to bude podobne pretoze si vsetko nerozpredali, ale cast pozemkov prenajali. Kazdeho investora sa starosta spytal zakladnu otazku ... co z toho ma obec teraz a do buducnosti ...
myslim, ze CEZ znesie viac ako len cestu a cyklostezku ...
Všechny podmínky obce musí být ve stavebním povolením. Když to nebude splněno, tak obec jako účastník kolaudačního řízení může pozastavit kolaudaci do splnění všech restůDavid píše:koukám že jste tu všichni velcí optimisté tak jen doufám že vám to vydrží až bude stát rozvodna a ostatní slibované nebude
jak správně píšeš "může pozastavit" jsem zvědav zda opravdu pozastavíPaMi píše:Všechny podmínky obce musí být ve stavebním povolením. Když to nebude splněno, tak obec jako účastník kolaudačního řízení může pozastavit kolaudaci do splnění všech restůDavid píše:koukám že jste tu všichni velcí optimisté tak jen doufám že vám to vydrží až bude stát rozvodna a ostatní slibované nebude

Nastesti CEZ neni nejakej priposranej malej developer, takze pokud bude mit obec vsechny pozadavky na papire a potvrzene, nebal bych se..David píše:jak správně píšeš "může pozastavit" jsem zvědav zda opravdu pozastavíPaMi píše:Všechny podmínky obce musí být ve stavebním povolením. Když to nebude splněno, tak obec jako účastník kolaudačního řízení může pozastavit kolaudaci do splnění všech restůDavid píše:koukám že jste tu všichni velcí optimisté tak jen doufám že vám to vydrží až bude stát rozvodna a ostatní slibované nebudejak je mi známo v hájích mělo být místo domu č 0 parkoviště ale skutek utek tak jak jsem říkal doufám že vám ten optimismus vydrží a good luck
nemohla by sa ta cesta vybavit az do "zatisi"? Nech potom nezakopavame pri navrate.Dádule píše:JJ...přesne tak. Pokud se do smlouvy dostane vse, co se na zastupitelstvu reklo: zelen pred, nejmodernejsi technika, 560 m od bytu, cesta od prejezdu k tomu, stromy podel cesty, a draty co vedou skrz Haje do zeme, v obci pri rekonstrukci chodniku vsechny draty do zeme...
tak to jen uvitam.
Urcite, souhlas ale obavam se ze je to od mantinelu k mantinelu. U CEZu ocekavam arogantni chovani a jednani. Takze by to chtelo velmi jasne napsanou smlouvu a zadny prostor na klickovani.Nastesti CEZ neni nejakej priposranej malej developer, takze pokud bude mit obec vsechny pozadavky na papire a potvrzene, nebal bych se..
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Davide...chapu, ze mas spatne zkusenosti..i me stve, ze obec tenkrat, kdyz se na Hajich stavelo nic nepohlidala a dopadlo to tak, jak to ted vypada. Rekla bych ale, ze nynejsi vedeni se snazi takoveto chyby nedelat a po developerech a investorech jako je CEZ razantne zadat splneni vsech slibu. Je to i tim, ze i nas par z vrsku a hlavne Srnecek se o to zajima a stara a kontrluje. Jak psal PaMi...vse se da do podminek a CEZ si da bacha, aby vse splnil, neb jeho investice 200 milionu by byla na nic, kdyby nebyla zkolaudovana.