zmrdi
-
-
hmm již si nepamatuji, ale mám za to, že ráno když jsem razil do háku ještě protaženo nebylo, ale když jsem se navečír vracel tak bylo, dokonce bylo posypáno drobným štěrkem dole v ďolíku. každopádně chodci musí stejně jako nevinní losíci obcházet auta a klapat kopýtkama po silnici...
nemluvě o kočárkářích!

-
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Můžou parkovat tam, kde jim to pravdila silničního provozu povolujímartin+dáša píše:a kde ma potom parkovat nase rodina az nas pocti svou moravskou navstevou-myslim tim vice jak jedno auto?
s tou znackou spz by to nebyl problem kdyby tam uz auta neparkovala kolmo k nasemu.ne kazdy ma za autem travnicek

IMHO neexistuje žádný objektivní důvod, proč by měl někdo parkovat na chodníku, či v rozporu s pravidly silničního provozu.
Ale to je pořád dokola... Jak lze vidět na osmi stránkách této diskuze.
Stále to nechápu, když jedu za rodiči na Jižňák tak parkuji pravidelně o 2 až 3 ulice dál, kde je to možné. Proč nezajedu na chodník před vchod do domu, protože jsou určitá pravidla - zákony a nesmí se to a taky proto, že bych tam vadil kolejdoucím - je to sobecké. Jsem návštěva a parkuji tak jak se má a NIKDO to neřeší. To co se tady předvádí je na hlavu..... Sousedi zamyslete se nad tím!martin+dáša píše:a kde ma potom parkovat nase rodina az nas pocti svou moravskou navstevou-myslim tim vice jak jedno auto?
s tou znackou spz by to nebyl problem kdyby tam uz auta neparkovala kolmo k nasemu.ne kazdy ma za autem travnicek

Souhlasím s p. Nývltem, že každý víkend, často však i v pracovní dny jsou parkoviště u přejezdu i u nuly skoro prázdné.
Nevím proč tu vůbec řešíme to, že se někomu nechce nechat auto na parkovišti a radši si ho da před dům.
S tímhle přístupem klidně může stát u přejezdu na parkovišti dodávka od Pilsneru přes 3 parkovací stání. Nic proti tomu, vždyť na tom parkovišti zbývá alespoň dalších 5 volných míst.
Přijde mi to směšný. Michal
Nevím proč tu vůbec řešíme to, že se někomu nechce nechat auto na parkovišti a radši si ho da před dům.
S tímhle přístupem klidně může stát u přejezdu na parkovišti dodávka od Pilsneru přes 3 parkovací stání. Nic proti tomu, vždyť na tom parkovišti zbývá alespoň dalších 5 volných míst.
Přijde mi to směšný. Michal
-
Já s tebou rád budu kamarád
Příklad: Když mi někdo vjede na parkovací stání, tak ho zablokoju, aby nevyjel. Když mi někdo stojí za autem, že nevyjedu, tak se domluvím se sousedy a postavíme se tak pěkně, že neodjede. V obou případech dotyčný musí vyhledat nás, ne my jeho a pak mu vyčiníme.
Sousedi z domu přes ulici už to skoro pochopili, občas asi zapomenou a pošlou návštěvu k nám na parkovací stání, na náš soukromý pozemek, pak ale musí s prosíkem. Kruté, ale fungující
Ale kamarádím se rád

Příklad: Když mi někdo vjede na parkovací stání, tak ho zablokoju, aby nevyjel. Když mi někdo stojí za autem, že nevyjedu, tak se domluvím se sousedy a postavíme se tak pěkně, že neodjede. V obou případech dotyčný musí vyhledat nás, ne my jeho a pak mu vyčiníme.
Sousedi z domu přes ulici už to skoro pochopili, občas asi zapomenou a pošlou návštěvu k nám na parkovací stání, na náš soukromý pozemek, pak ale musí s prosíkem. Kruté, ale fungující
Ale kamarádím se rád
-
Tohle muze byt dobra metoda, ale mam strach to udelat. Pokud mi nekdo vjede na parkovaci stani a ja se mu postavim na silnici za zadek, branim mu vlastne ve vyjezdu (na te silnici nemam co stat, to je bez debat) a kdyz to bude opravdovy sycak, zavola si odtahovku a ja si to pekne zacaluju. A pochybuju, ze i kdyz si predem zapisu SPZtku, ze ty naklady na odtah z neho nejak vymlatim. Nejsem zadny executor zabijak...MIr píše:Já s tebou rád budu kamarád![]()
Ale kamarádím se rád
Jinak lidi, nebrecte porad na spatnem hrobe a nestezujte si neustale kvuli malichernym vecem. Proste berte jako fakt, ze tam ta znacka je a hotovo...
Na chodniku se stat nesmi, to je bez debat, pokud se postavite vedle chodniku, pak na silnici nezbyde pruh o sirce minimalne 3 metru, takze tam tak jako tak nemate co stat, i kdyby tam zadna zakazova znacka nebyla.
Pokud Vam stavajici situace nejak vadi, stezujte si jinde, proc jste netlacili zavcas na Oxes, ci obec?
Navic jak jiz nekolik lidi napsalo, parkoviste u prejezdu byva denne prazdne, pokud prijede navsteva, zaparkuje bez problemu tam. Podle me neni zadny neprekonatelny problem dojit par stovek od prejezdu k baraku. V Praze musite udelat to same i nikdo to nerozebira.
Takze nasadte usmev a zbytecne se nestresujte kvuli takovym malickostem. Trochu radosti do zivota

Hezky receno...kubajs píše:Tohle muze byt dobra metoda, ale mam strach to udelat. Pokud mi nekdo vjede na parkovaci stani a ja se mu postavim na silnici za zadek, branim mu vlastne ve vyjezdu (na te silnici nemam co stat, to je bez debat) a kdyz to bude opravdovy sycak, zavola si odtahovku a ja si to pekne zacaluju. A pochybuju, ze i kdyz si predem zapisu SPZtku, ze ty naklady na odtah z neho nejak vymlatim. Nejsem zadny executor zabijak...
Jinak lidi, nebrecte porad na spatnem hrobe a nestezujte si neustale kvuli malichernym vecem. Proste berte jako fakt, ze tam ta znacka je a hotovo...
Na chodniku se stat nesmi, to je bez debat, pokud se postavite vedle chodniku, pak na silnici nezbyde pruh o sirce minimalne 3 metru, takze tam tak jako tak nemate co stat, i kdyby tam zadna zakazova znacka nebyla.
Pokud Vam stavajici situace nejak vadi, stezujte si jinde, proc jste netlacili zavcas na Oxes, ci obec?
Navic jak jiz nekolik lidi napsalo, parkoviste u prejezdu byva denne prazdne, pokud prijede navsteva, zaparkuje bez problemu tam. Podle me neni zadny neprekonatelny problem dojit par stovek od prejezdu k baraku. V Praze musite udelat to same i nikdo to nerozebira.
Takze nasadte usmev a zbytecne se nestresujte kvuli takovym malickostem. Trochu radosti do zivota
Ja vinika vidim velmi jasne - Oxes + puvodni zastupitelstvo obce, ktere takovou vec dopustilo. Ted uz se s tim nic nenadela, chodnik se tezko zboura, baraky se neposunou. Jedinou moznosti je jeste pozemek mezi 323 a 322, kde je dle uzemniho planu pocitano s parkovanim. Ten ted od OXESu nekdo kupuje ( viz: http://nahlizenidokn.cuzk.cz/ZobrazObje ... 3810371210 ). Tak kdovi co tam bude