Co se týká parkování v ulici U Dráhy ... souhlasím je to katastrofa, oxes to vážně nezvládl. Je to na obtíž jak obyvatelům bytu, tak domů

Jakmile se objevila značka "zákaz zastavení" tak jsem čekala problém a ten se taky dostavil a rovnou ve velkém.
Vzhledem k tomu, že nemáme ještě vyřešen vjezd na pozemek (stane se tak do konce tohoto týdny), tak jsme si dovolili zaparkovat na krajnici u pozemku a ejhle....v jednu hodinu ráno se objevily nějaký divný zvuky. Kouknu z okna a oni policajti u našeho auta. Opakuji v jednu hodinu ráno

Nikomu jsme nikdy nědělali žádné problémy, když někdo potřeboval stat u krajnice a nemohli jsme věc na barák, tak jsme se normálně domluvili. Když stál tak, že nám nepřekážel, tak jsme to neřešili. Tak sakra, proč se najdou lidi, kteří nám ty problémy dělají, aniž bychom jakkoliv,čemukoli,nebo komukoliv překáželi

Omlouvám se za tak dlouhý vzkáz, ale dnešní probuzení nebylo vážně příjemné. Samozřejmě mě to vůbec neomlouvám z toho, že jsem porušila předpisy a zaparkovala, kde se nemá OMLOUVÁM se, ale jednalo se jen o přechodné řešení.