doudou

Protože chceme na tomto fóru udržovat přívětivou a přátelskou atmosféru, bylo by velmi přínosné, kdyby se každý nový člen představil, a právě k tomu je určena tato diskuse.
Pravidla fóra
Nadpis příspěvků dejte shodný se svou přezdívkou a něco nám o sobě povězte.
Odpovědět
doudou
Příspěvky: 3
Registrován: 26 pro 2013, 09:20

doudou

Příspěvek od doudou » 27 pro 2013, 09:33

Dobrý den všem, bydlím v Chýni již 31 let ! A ráda. Pro někoho jsem starousedlík, pro někoho náplava. Já to tak nevidím. Já si přeji, aby to věčné téma stará a nová Chýně se vůbec neřešilo. Já si přeji aby jsme byli jedna Chýně, a Vám všem novým přeji, aby jste tu našli domov, tak jako já.

Jana M
Příspěvky: 7
Registrován: 01 lis 2013, 12:48

Re: doudou

Příspěvek od Jana M » 08 led 2014, 13:45

Dobrý den,
líbí se mi Váš názor a naprosto ho sdílím. Kdyby zde bylo "like" jako na facebooku, tak jich určitě máte plnou náruč :-)
My jsme zde zcela noví, ale doufám, že rychle zapadneme, že se nám zde bude líbit a už zde budeme napořád :-)

Ať už jsou lidi starousedlíci nebo novousedlíci, pořád to jsou usedlíci, tzn. každý se jednou někam přistěhoval, ať už to byl on sám, nebo jeho rodiče nebo jiní předci. To je prostě normální. Jedna moje známá, zarytá pražanda, velmi řeší kdo odkud pochází a nepochází. Každý, kdo bydlí za cedulí Praha je naplavenina a vidlák. Největší legrace na tom je, že ona sama v Praze nebydlí a odstěhovala se za Prahu...
Mě je to fuk odkud kdo pochází, důležité je, aby na sebe byli lidi alespoň trochu slušní. První známka slušnosti je pro mě odpověď na pozdrav. Nemusím každého zdravit jako kolovrátek; samozřejmě, pokud se někomu nechce, není to povinnost. Ale když už se jednou někoho pozdraví, ať už proto, že to jeden dělá vždy, nebo proto, že se mu chce, že je hezký den, nebo proto, že se mu zdá, že ho zná, je slušné odpovědět. A hlavně malým dětem, které se snaží zdravit. Člověk, který není schopen odpovědět na pozdrav malému dítěti, to je teprv "vidlák. A mě se líbí, že se zde lidé zdraví.
Tak přeji všem hezký den
Jana

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti