Sverakova

Protože chceme na tomto fóru udržovat přívětivou a přátelskou atmosféru, bylo by velmi přínosné, kdyby se každý nový člen představil, a právě k tomu je určena tato diskuse.
Pravidla fóra
Nadpis příspěvků dejte shodný se svou přezdívkou a něco nám o sobě povězte.
Odpovědět
Sverakova
Příspěvky: 5
Registrován: 23 říj 2013, 15:44

Sverakova

Příspěvek od Sverakova » 24 říj 2013, 15:25

Zdravím,jmenuji se Anna Š. a přistěhovala jsem se s rodinou v únoru tohoto roku, už jsme se zvládli zabydlet a musím říct, že jsme spokojeni. Zvykáme si na život vesnice a děti jsou nadšené ze zahrady, kterou jsme na bývalém bydlišti neměli. Doufám, že přispěji svými aktivitami ke zkvalitnění života v obci. Plány už mám, ale zatím je neprozradím. Chci dále využít fóra k nabídnutí věcí, kterých se chci zbavit( většinou po dětech ).

Uživatelský avatar
kryglik
Příspěvky: 1377
Registrován: 26 dub 2006, 08:50
Bydliště: Za Ovcinem
Kontaktovat uživatele:

Re: Sverakova

Příspěvek od kryglik » 24 říj 2013, 22:12

Sverakova píše:Zdravím,jmenuji se Anna Š. a přistěhovala jsem se s rodinou v únoru tohoto roku, už jsme se zvládli zabydlet a musím říct, že jsme spokojeni. Zvykáme si na život vesnice a děti jsou nadšené ze zahrady, kterou jsme na bývalém bydlišti neměli. Doufám, že přispěji svými aktivitami ke zkvalitnění života v obci. Plány už mám, ale zatím je neprozradím. Chci dále využít fóra k nabídnutí věcí, kterých se chci zbavit( většinou po dětech ).
Ahoj!

Vitej na foru - vzdy me moc potesi, kdyz tu lidi neco o sobe pisnou! Diky :)

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti