Výuka angličtiny s Kate v Chýni

Protože chceme na tomto fóru udržovat přívětivou a přátelskou atmosféru, bylo by velmi přínosné, kdyby se každý nový člen představil, a právě k tomu je určena tato diskuse.
Pravidla fóra
Nadpis příspěvků dejte shodný se svou přezdívkou a něco nám o sobě povězte.
Odpovědět
KateK
Příspěvky: 7
Registrován: 11 srp 2013, 16:36

Výuka angličtiny s Kate v Chýni

Příspěvek od KateK » 26 srp 2013, 19:19

aktualizace dne 26.8.2013

Ahoj všichni!
Jmenuji se Kate a naučím Vás anglicky!
K výuce používám srozumitelnou a snadno pochopitelnou metodu, která opravdu funguje.
Utřídím Vám gramatiku, rozmluvím Vás a bude Vás to bavit!

Mám dostatek zkušeností ze své sedmileté praxe a lidé, které učím, mají vždy velmi dobré výsledky - jak úplní začátečníci, tak pokročilí. Angličtinu jsem studovala nejen v Čechách, ale i několikrát ve Velké Británii, v kvalitních jazykových školách. Specializuji se zejména na výuku dospělých. Věk nerozhoduje. Velkou část mých žáků tvoří lidé ve středním věku a vedou si skvěle, není tedy čeho se bát.

Výuka je vždy přizpůsobena na míru každému studentovi a proto je vhodná jak pro začátečníky, kteří angličtinu ještě nikdy nestudovali, tak i pro ty, kteří se potřebují pohnout kupředu nebo si udržet dosažené znalosti.
Můj přístup ke studentům je laskavý a zároveň důsledný. Můžete se na mě s důvěrou obrátit a spolu vytvoříme kurz angličtiny přesně podle Vašich potřeb. Dáme se do toho a angličtina Vás začne bavit!

Na výuku docházím k studentům domů nebo do firmy, je také možné využít ke studiu knihovnu. Vyučuji také přes Skype nebo kombinuji Skype a "živé" hodiny.

kontakt: anglictinaskate@email.cz
web: http://anglictinaskate.blog.cz/


Naposledy oživil KateK v 26 srp 2013, 19:19

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů