Cesta do práce
Cesta do práce
Jen tak pro zajímavost. Kdo z vás bude jezdit nejdále do práce? Já tedy do Průhonic, což je cca 35 km
Mám nacvičené asi 3 trasy, jedna horší než druhá, navíc všechny stejně nakonec vedou přes Jižní spojku. Do centra se mi zajíždět nechce.

- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cesta do práce
U nas to tak hrozne neni. Ja pracuji na I.P.Pavlova a muz kousek od Jiriho z Podebrad. Takze do hodky jsme v praci.vikue píše:Jen tak pro zajímavost. Kdo z vás bude jezdit nejdále do práce? Já tedy do Průhonic, což je cca 35 kmMám nacvičené asi 3 trasy, jedna horší než druhá, navíc všechny stejně nakonec vedou přes Jižní spojku. Do centra se mi zajíždět nechce.
Re: Cesta do práce
Da sa a celkom rychlo.vikue píše:Jen tak pro zajímavost. Kdo z vás bude jezdit nejdále do práce? Já tedy do Průhonic, což je cca 35 kmMám nacvičené asi 3 trasy, jedna horší než druhá, navíc všechny stejně nakonec vedou přes Jižní spojku. Do centra se mi zajíždět nechce.
Cez Sobin, ZLicin alebo Rozvadovsku spojku na plzensku.
Dalej Vrchlickeho, Duskova, Radlickeho, Ostrovskeho, Narodni,
Lidicka, Palackeho most, Rasinovo nabr., Svobodova - popod viadukt do Vnislavova, Slavojova,Ciklova, Petra rezka, Taborska, Na pankraci - a doleva na 5. kvetna ... a potom uz len smer pruhonice.
Jazdim kazdy den momentalne z Praha Repy okolo 8:30-9:00 a casovo je to od 30-50min.
Vyuzivam prave to ze ludia poznaju len hlavne tahy ktore kolabuju ako prve a 'boja' sa centra

-cs-