Sem se moh vždycky přeskočit - prý podle tradiční receptury, bla bla a pak se tam dočteš, že to je přislazený nějakou srajdou, hamba Kozlům

Hm. A chejňský?Srneček píše:Tý vole, konečně jsem koupil černýho lahváče bez umělýho sladidla - starouše, tak mu tleskám.
Sem se moh vždycky přeskočit - prý podle tradiční receptury, bla bla a pak se tam dočteš, že to je přislazený nějakou srajdou, hamba Kozlůma Krušovicím
.
Srneček píše:Nehodnotím podle chuti, ale podle složenínebudem se přece nechat zotročovat chuťovými pohárky!
Nejlepší pivo jsem si uvařil asi před půl rokem sám v kuchyni. Jsou tam jen samé kvalitní suroviny - voda, odvar z praženého naklíčeného ječmene, odvar z chmelových šištic, droždí.
Všeho jsem tam dal raději víc (aby bylo pivo pořádně dobré!).
Hm, ještě ho mám ve sklepě a moc se pít nedá, smrdí kvasnicema, je kalný a hustý, není v něm alkohol ani kysličník, ale kupodivu se nekazí (možná se tam už nemá co zkazit). Kdybyste chtěli ochutnat, rád dám koštnout (zatím ho jen míchám slepicím do žrádla).
Začátky jsou holt těžké a to už jsem měl vymyšlený i název, logo a reklamní kampaň. Pivo se mělo jmenovat JELEN a hlavní reklamní slogan měl znít: Jelen, tygr mezi pivy.
A abych řek pravdu, ani nemám chuť v pokusech pokračovat.
Mňo, každý HNUTÍ je podezřelý. To nám vysvětlovala ve škole pani Hromádková (a ta se vyzná). Pokavad to prej není politická strana s kalou základnou členů, tak je to riziková sázka do lotérie. No a tohle zní vopravdu jak z ňákýho bolševickýho manifestu.Srneček píše:Tý voe, nesedí tu nějakej politolog? Sem slyšel, že nám vzniká nová politická strana a v jejím programovým prohlášení je krom jiného i tento text:
Ve svém programu hnutí usiluje o vyvažování oprávněných
zájmů všech společenských skupin s důrazem na svobodu a odpovědnost jednotlivce, solidaritu společenství občanů...
Mám tomu rozumět jako, že mají mít chudý stejně jako bohatý?? To by bylo prima, mám totiž oprávněný zájem o sousedovic zahradu jejíž rozloha je jednoznačně nevyvážená s rozlohou naší zahrady.
já znám i jiné rovnice...Srneček píše:To je přece jasnýsleduj následující rovnice a docvakne Ti to:
hospoda = pívo
hospoda = politika
hospoda = zahrada
hospoda = Macháně![]()
hospoda = pankáči
hospoda = paroháči
A když jsme se tu tak všichni sešli, příště můžem probrat vojnu (jak jste na ní nebyli), nebo něci jiného - na čem jste byli...
Srneček píše:To je přece jasnýsleduj následující rovnice a docvakne Ti to:
hospoda = pívo
hospoda = politika
hospoda = zahrada
hospoda = Macháně![]()
hospoda = pankáči
hospoda = paroháči
A když jsme se tu tak všichni sešli, příště můžem probrat vojnu (jak jste na ní nebyli), nebo něci jiného - na čem jste byli...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů