pondělní humor
Re: pondělní humor
Farář zpovida mladou dívku:
“A jiné hříchy už nemáte, milé dítě ?”
Dívka nesměle:
“No snad už jen, že se každé ráno prohlížím v zrcadle, jak jsem hezká.”
Farář mávne rukou a říká:
“Ale to není hřích, milé dítě, to je oční vada!”
“A jiné hříchy už nemáte, milé dítě ?”
Dívka nesměle:
“No snad už jen, že se každé ráno prohlížím v zrcadle, jak jsem hezká.”
Farář mávne rukou a říká:
“Ale to není hřích, milé dítě, to je oční vada!”
punker
Pár milenců leží příjemně unavení v posteli.
On: Miláčku, co kdybych přišel zítra k vám a přede všemi Tě požádal o ruku?
Ona: Hmmm, manžel by asi zuřil a děti by se smály.
On: Miláčku, co kdybych přišel zítra k vám a přede všemi Tě požádal o ruku?
Ona: Hmmm, manžel by asi zuřil a děti by se smály.
Ještě jeden do druhé hlavy
Vratil se Tonda z hospody a rika manželce:
“Tak si predstav, ze domovnik v hospode tvrdí, že se vyspal se všema ženskýma v našem baráku, krome jedné!”
Manželka se zamysli a povida:
“No, to bude asi ta nafintěná fuchtle z přízemí.”
Vratil se Tonda z hospody a rika manželce:
“Tak si predstav, ze domovnik v hospode tvrdí, že se vyspal se všema ženskýma v našem baráku, krome jedné!”
Manželka se zamysli a povida:
“No, to bude asi ta nafintěná fuchtle z přízemí.”
Babička přijde k doktorovi a povídá: "Já, když si utírám zadek, tak se mi hýbe pravý zub."
Doktor si jí prohlídne a povídá: "Až příště budete jíst španělský ptáčky, tak z nich sundejte tu šňůrku!”
Doktor si jí prohlídne a povídá: "Až příště budete jíst španělský ptáčky, tak z nich sundejte tu šňůrku!”
něco k aktuálnímu počasí:)
Ve zprávách říkali, že by každý, kdo vyrazí na cesty v tomhle počasí, měl mít s
sebou řetězy, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní
kolo... no, vypadal jsem ráno ve vlaku jak idiot...
Ve zprávách říkali, že by každý, kdo vyrazí na cesty v tomhle počasí, měl mít s
sebou řetězy, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní
kolo... no, vypadal jsem ráno ve vlaku jak idiot...

Mně stačí dámská šála (to abych rozdýchal, že zamrzlo Černé moře), hřeby v plášti, 2 náhradní duše (které bych stejně v -20 nevyměnil
), lopatu netřeba - přes metrovou závěj vezmu vozidlo do teplejch, jako hevér používám vlastní ruce (většinou stačí jen jedna) a baterka nechybí (+ náhradní). A to náhradní kolo mám v komoře (ale to nechci v zimě ničit
). Tažné lano vozím v batohu stále (30m paracord -> jeden nikdy neví).
No a abych nezapomněl - dle pohledů některých lidí čekajících na zastávce vypadám taky jak idiot, a to nejedu vlakem, ale na to už jsem si zvykl, to už lepší nebude
.
EDIT: zapomněli v těch zprávách uvést zásadní věc, bez které svým vozidlem v téhle době nevyjíždím.
A to křesadlo a březovou kůru. Dřevo už se nějaké najde. Jeden nikdy neví, kdy bude potřeba v nouzi rozdělat oheň
.

No a abych nezapomněl - dle pohledů některých lidí čekajících na zastávce vypadám taky jak idiot, a to nejedu vlakem, ale na to už jsem si zvykl, to už lepší nebude

EDIT: zapomněli v těch zprávách uvést zásadní věc, bez které svým vozidlem v téhle době nevyjíždím.
A to křesadlo a březovou kůru. Dřevo už se nějaké najde. Jeden nikdy neví, kdy bude potřeba v nouzi rozdělat oheň

- Ondřej Fingerhut
Opravdové kamarádství funguje jen mezi muži:.....manželka přijde domů až ráno a manželovi tvrdí, že spala u kamarádky, ten obvolá 10 jejích kamarádek a žádná mu nepotvrdí, že u ní manželka spala.......po čase se stejná příhoda stane manželovi, ..........když manželka obvolá 10 jeho kamarádů, tak 6 z nich potvrzuje, že tam manžel spal a 4 zbývající tvrdí, že tam stále ještě spí..........
Ondřej Fingerhut
Jeden malý chlapec, který žil nějaký čas s tatínkem v Indii, potkal jednou na opuštěné cestě malé slůně, které mělo v patě velký trn a bolestně kulhalo. Chlapec k němu opatrně přišel, slon mu nastavil chodidlo a chlapec mu trn vyndal. Slon radostně zatroubil a odběhl. O mnoho let později, když už byl chlapec velký a už dávno žil v Evropě, navštívil jednoho dne cirkus. Posadil se do první řady a když přišlo na řadu číslo se slony, jeden ten slon se na něj velmi dlouze zadíval a pak hlasitě zatroubil. Tomu chlapci – teď už tedy dospělému muži – ten slon připadal nějaký povědomý a tak se na sedadle trochu nadzdvihl, aby si ho dobře prohlédl.
Slon chvíli váhal, ale pak přišel přímo před toho mladíka a tam se zastavil. Mladík vstal a pohladil slona po chobotu. Slon ho chobotem vzal kolem pasu, vyzdvihl do vzduchu, praštil o zem a rozšlapal ho na kaši.
Zřejmě to byl nějaký úplně jiný slon...
Slon chvíli váhal, ale pak přišel přímo před toho mladíka a tam se zastavil. Mladík vstal a pohladil slona po chobotu. Slon ho chobotem vzal kolem pasu, vyzdvihl do vzduchu, praštil o zem a rozšlapal ho na kaši.
Zřejmě to byl nějaký úplně jiný slon...
punker
Opilec jde po ulici a co chvíli se buď rozchechtá, nebo mávne rukou. Kolemjdoucí se ptá: „Proč se smějete?“
„Vykládám si vtipy.“
„A proč občas jen mávnete rukou?“
„Některé z nich už znám.“
„Vykládám si vtipy.“
„A proč občas jen mávnete rukou?“
„Některé z nich už znám.“
punker
Mami, koupíš mi zmrzlinu?
Proč mi pořád říkáš mami, jenom proto že spím s Tvým otcem?
A jak Ti mám říkat?
Normálně.... Miloši
Proč mi pořád říkáš mami, jenom proto že spím s Tvým otcem?
A jak Ti mám říkat?
Normálně.... Miloši
A co tvůj táta říkal na vysvědčení?
Byl pěkně nasranej. Až ho potkáte, raději se mu, pane učiteli, vyhněte.
Byl pěkně nasranej. Až ho potkáte, raději se mu, pane učiteli, vyhněte.
punker
Dědeček kouká z okna paneláku a povídá : Ty dnešní studenti jsou tak chudí..., pět jich kouří jednu cigaretu a ještě se tomu smějí!
punker