Pro Tučňáka

Jedna paní povídala...
Zamčeno
martinF
Příspěvky: 73
Registrován: 20 dub 2007, 09:31
Bydliště: Praha6

Pro Tučňáka

Příspěvek od martinF » 26 říj 2009, 02:13

Vážený pane Martine Fingerhute, v sobotu jste na mě nezvonil ani se mnou nehovořil. Nejsem totiž naštěstí žádným z Vašich sousedů a ani nebydlím v bytovce. Tudíž jste zjevně napadl někoho cizího, kdo z naší debatou nemá nic společného. Tohoto neznámého je mě líto a tímto se mu omlouvám za nepříjemnosti, které mu v souvislosti se mnou vznikly. Doufám, že i Vy v sobě najdete dostatek cti a odvahy se jít dotyčnému omluvit.
Ovšem to co jste napsal ve mně vzbuzuje obavu, že pokud na tomto fóru člověk svobodně vyjádří svůj názor, přijde mu někdo, jako jste Vy, v lepším případě vynadat v horším případě rozbít hubu. Tak daleko jsme dospěli? Doufám, že ne a že i ostatní uživatelé tohoto fóra si o Vás udělají svůj úsudek. Po této zkušenosti s Vámi rozhodně nemám zájem Vám sdělovat své jméno. (Pro Vaši informaci se na tomto fóru nachází několik uživatelů, kteří na rozdíl od vašich „radilů“ mou identitu znají.)
Co se týká Vaší slavné stavby, byl jsem se tam dnes podívat, udělal si pár foteček a ta silnice mě nepřišla nejuklizenější. Ne že by to byl vysloveně bordel, ale… Jo a koukal jsem, že také zvesela využíváte sousedních parcel, ale vy souhlas sousedů určitě máte…
Vše je o vzájemné toleranci, respektu a ohleduplnosti, ale tyto pojmy vy zjevně neznáte.
Já také děkuji náhodě, že nesousedím s člověkem, jako jste Vy. Neohleduplným, arogantním, který se domnívá, že zákony, předpisy a nařízení pro něj neplatí.
Tímto považuji z mé strany veškerou diskuzi s Vámi za ukončenou.

Vážený pane tučňáku, rozhodně jsem nikomu nenadával, ani jsem nikomu nerozbíjel hubu, ani nikoho cizího nenapadl, takže se nemusím nikomu omlouvat. Po vás jsem chtěl pouze to, abych se s vámi mohl sejít a mohli jsme uvedený problém , kde já se necítím nijak vinen prodiskutovat.
Pokud jste pořídil nějaké fotografie, kde je zachyceno vámi popisované znečištění ulice Točivé, klidně je tu můžete prezentovat, já mám svědomí čisté. Je zajímavé, že jediný, kdo reagoval na mou žádost, aby skončilo zavážení mého a vedlejšího pozemku odpadky a kamením jste vy, existuje úsloví o potrefené huse, ale já se domnívám, že vy patříte k těm slušným obyvatelům naší lokality.
Někteří uživatelé fóra mě znají osobně, dokonce i někteří obyvatelé Chýně mě znají od mého narození zde, takže si již určitě o mě udělali úsudek.
Co se týče vás, stačí se podívat na vaše útoky na mou osobu, nebo osoby s mým společným příjmením, já vás nikdy nenazval, arogatním, neohleduplným, ani jsem o vás nenapsal, že ze sebe děláte blbce, nebo že neznáte pojmy jako je respekt, toleance a ohleduplnost,jako vy píšete o mě, ale pouze že se schováváte za svou přezdívku a mě lžete.

Uživatelský avatar
malcolm.reynolds
Site Admin
Příspěvky: 159
Registrován: 26 dub 2006, 08:12
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Tučňáka

Příspěvek od malcolm.reynolds » 26 říj 2009, 08:21

Si fakt delate uz legraci ... Jestli nebylo jasne, proc jsem zamkl vase "hadaci" fora, tak to opakuji: bezte si to resit jinam!.

Dalsi prispevek tohoto charakteru == BAN.

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů