Svezeni
Svezeni
Asi to sem nepatri, ale me to vcera potesilo, kdyz mi neznami obyvatele Oxesiho vrsku vcera vecer usetrili neprijemnou cestu od hrbitova do Haju a nabidli mi svezeni autem, i kdyz me vubec neznali.Chtel bych jim tim podekovat, protoze me to potesilo ze si lidi dokazou pomahat. Diky.
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svezeni
jo, mne to taky tesi kdyz muzu nejake lidi svest...aspon se udelaji kontaktyMaxa píše:Asi to sem nepatri, ale me to vcera potesilo, kdyz mi neznami obyvatele Oxesiho vrsku vcera vecer usetrili neprijemnou cestu od hrbitova do Haju a nabidli mi svezeni autem, i kdyz me vubec neznali.Chtel bych jim tim podekovat, protoze me to potesilo ze si lidi dokazou pomahat. Diky.
mam to chapat, tak ze jsi to byl ty?ibert píše:jo, mne to taky tesi kdyz muzu nejake lidi svest...aspon se udelaji kontaktyMaxa píše:Asi to sem nepatri, ale me to vcera potesilo, kdyz mi neznami obyvatele Oxesiho vrsku vcera vecer usetrili neprijemnou cestu od hrbitova do Haju a nabidli mi svezeni autem, i kdyz me vubec neznali.Chtel bych jim tim podekovat, protoze me to potesilo ze si lidi dokazou pomahat. Diky.
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
neMaxa píše:mam to chapat, tak ze jsi to byl ty?ibert píše:jo, mne to taky tesi kdyz muzu nejake lidi svest...aspon se udelaji kontaktyMaxa píše:Asi to sem nepatri, ale me to vcera potesilo, kdyz mi neznami obyvatele Oxesiho vrsku vcera vecer usetrili neprijemnou cestu od hrbitova do Haju a nabidli mi svezeni autem, i kdyz me vubec neznali.Chtel bych jim tim podekovat, protoze me to potesilo ze si lidi dokazou pomahat. Diky.

Zdravím, také jsem byla několikrát svezena a také za to moc děkuji, dobří lidé ještě existují. Jenom takové malé srovnání, je to zajímavé, že vždy zastaví a svezou pražáci, středočeši ne a také pražáci jezdí po díraté cestě opatrně, když vidí jít někoho pěšky, tak přibrzdí, aby nebožák pak ještě půl hodiny nepolykal prach a promiňte mi to slovo - křupani nezastaví, naopak to rozjedou na maximum, že se ještě práší půl hodiny a jedou jak šílenci. Tak to jen tak z mé statistiky.
Musim rict, ze uz sem taky videl par s odpustenim magoru, kteri to po ty ceste vali co to da, bez ohledu na lidi kteri tam jdou. Rozdilu mezi prazakama stredocechama sem si nevsimnul, ale je to zajimavy, ale asi spis nahoda.Danila píše:Zdravím, také jsem byla několikrát svezena a také za to moc děkuji, dobří lidé ještě existují. Jenom takové malé srovnání, je to zajímavé, že vždy zastaví a svezou pražáci, středočeši ne a také pražáci jezdí po díraté cestě opatrně, když vidí jít někoho pěšky, tak přibrzdí, aby nebožák pak ještě půl hodiny nepolykal prach a promiňte mi to slovo - křupani nezastaví, naopak to rozjedou na maximum, že se ještě práší půl hodiny a jedou jak šílenci. Tak to jen tak z mé statistiky.
Taky mi přijde, že ta cesta už není tak hrozná. Nebo jsme si už zvykli? Je asi fakt, že když tam člověk jezdí každý týden načuhovat, tak si tu Camel Trophy asi trochu nacvičístryc píše:dnes jsem nekoho vyhlizel a zrovna nikdo neselilla píše:Tak snad se nebudeme takhle rozdělovat... však teď už budeme všichni středočešiCIA CTU píše:Asi to bude tim že středočeši tu pražáky nechtěj.))
ale vsiml jsem si ze ty nejhorsi diry uz byly zasypany nejakou drti

Hehe, nechci se chlubit, ale ti dobraci jme byli mozna my (cerveny auto)Maxa píše:Asi to sem nepatri, ale me to vcera potesilo, kdyz mi neznami obyvatele Oxesiho vrsku vcera vecer usetrili neprijemnou cestu od hrbitova do Haju a nabidli mi svezeni autem, i kdyz me vubec neznali.Chtel bych jim tim podekovat, protoze me to potesilo ze si lidi dokazou pomahat. Diky.

je to mozny, kazdopadne dekujibuncikp píše:Hehe, nechci se chlubit, ale ti dobraci jme byli mozna my (cerveny auto)Maxa píše:Asi to sem nepatri, ale me to vcera potesilo, kdyz mi neznami obyvatele Oxesiho vrsku vcera vecer usetrili neprijemnou cestu od hrbitova do Haju a nabidli mi svezeni autem, i kdyz me vubec neznali.Chtel bych jim tim podekovat, protoze me to potesilo ze si lidi dokazou pomahat. Diky.Ale kazdopadne neni zac. Koho by to bavilo splhat se do kopce a jeste v noci a kolem hrbitova