volby do zastupitelstva 2014
Re: volby do zastupitelstva 2014
Andělko, přestěhujte se do Chýně. Pak jděte do voleb a pořád tady nepruďte, když bydlíte jinde. 

Ipomoea batatas
Z Bohnic jsou prozatim jenom vychazky Batato...
To bych neřekla.. fičák teprve bude..
Byls na jarmarku? fiasko,co?
Čemu ty říkáš fiasko? Chtěla bys to jako trhy na Staromáku, tak si tam máš skočit

Ipomoea batatas
Přijela jsem na Vánoce. Času budu mít dost, tak se těším na nějaké klípky. Hned je pošlu dál.
Andělko, Andělko, pomlouvat se nemá. To ty jako zbnožná žena andělského jména určitě víš. Vždyť je to hřích a hlavně takhle o vánocích. Tak si seber svoje saky paky a vrať se do pekla odkud si k nám přišla.andelka píše:Přijela jsem na Vánoce. Času budu mít dost, tak se těším na nějaké klípky. Hned je pošlu dál.

Obdivuju člověka, který takového bližního, jako je andělka, zve tak často k sobě domů.
Mě nikdo nezve, já jezdím domů, i když bych tu bydlet nechtěla. Že by mě někdo pozval na kávičku např. Bruno-Brunhofer nebo Batáta-Netrefa nebo Evča, super, to bude jízda.. Vám se nelíbí jméno Anděla? Mě se nelíbí jiné věci, jakož to pokrytectví a faleš,ale to je až na druhém místě...prostě tahle vesnice je prolezla komunisty až na morek kosti... Bude trva nejméně dvě generace než se to všechno srovná a to mám pravdu...
Bude to trvat jen jednu generaci nez andelka odejde do vecnych lovist