Svitim, svitis, svitime 2
TERMIN!!!!
Tak ja bych videl termin letosni prochazky prosvetlenou obci na 22.12.2008. Co vy na to ?
ps: jelikoz se nam Chejn vskutku rozrostla, neprijde mi realne, ze se stihneme podivat vsude. A tak, pokud si nekdo mysli, ze ma nejlepsi osvetleni, tak at se sem napise nebo mi posle email! Jinak jej muzeme minout a to by byla skoda.
ps2: pojdte vsichni kdo denne ctete tohle forum! to by byla docela pr..l, kdyby se slo projit 150 lidi, ne ?
ps3: Srnecku, nezlob a pridej se! On Te zas domu nekdo donese, neboj
ps4: pripravte si zalozni zdroje, jen co (pred)lonsky vitezove zapnou osvetleni, pulka chyne prestane mit proud
ps5: doufam, ze konecne pozname nektere zahadne tvare (ze, obyvateli!)
ps: jelikoz se nam Chejn vskutku rozrostla, neprijde mi realne, ze se stihneme podivat vsude. A tak, pokud si nekdo mysli, ze ma nejlepsi osvetleni, tak at se sem napise nebo mi posle email! Jinak jej muzeme minout a to by byla skoda.
ps2: pojdte vsichni kdo denne ctete tohle forum! to by byla docela pr..l, kdyby se slo projit 150 lidi, ne ?

ps3: Srnecku, nezlob a pridej se! On Te zas domu nekdo donese, neboj

ps4: pripravte si zalozni zdroje, jen co (pred)lonsky vitezove zapnou osvetleni, pulka chyne prestane mit proud

ps5: doufam, ze konecne pozname nektere zahadne tvare (ze, obyvateli!)
Naposledy upravil(a) kryglik dne 05 pro 2008, 22:46, celkem upraveno 1 x.
Re: Svitim, svitis, svitime 2
Tak co, ovlivní letos hospodářská krize svítivou vánoční výzdobu u nás na dědině?
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
U nás rozhodopádně ne. Budem svítit zasejc svíčkama ni eletrikouobyvatel píše:Tak co, ovlivní letos hospodářská krize svítivou vánoční výzdobu u nás na dědině?

Co se týká akce hodnotitelské, mé stanovisko je už téměř po dva roky známo: mám rád svá játra. V roce 2007 jsem se přiotrávil alkoholem a rozhodl se hodnocení svícení doživotně bojkotovat. Srna to vystihl přesně: "První rok jsem přišel domu po čtyřech, druhý rok se doplazil, co by bylo ten třetí?"
Update pro kryglíka: žádná síla vůle neodolá hvozdenský slivovici. Sedim doma a basta. p.s. Včera ten zbyteček jen syknul.
Jiri Nyvlt píše:U nás rozhodopádně ne. Budem svítit zasejc svíčkama ni eletrikouobyvatel píše:Tak co, ovlivní letos hospodářská krize svítivou vánoční výzdobu u nás na dědině?
Co se týká akce hodnotitelské, mé stanovisko je už téměř po dva roky známo: mám rád svá játra. V roce 2007 jsem se přiotrávil alkoholem a rozhodl se hodnocení svícení doživotně bojkotovat. Srna to vystihl přesně: "První rok jsem přišel domu po čtyřech, druhý rok se doplazil, co by bylo ten třetí?"
Update pro kryglíka: žádná síla vůle neodolá hvozdenský slivovici. Sedim doma a basta. p.s. Včera ten zbyteček jen syknul.
ja taky zadnou akci neplanuji

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
kryglik píše: ja taky zadnou akci neplanuji

Utíká to. Už za týden je první advent. Bude nějaké společné rozsvěcení stromu na návsi?