Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 03 led 2009, 12:00
já bych začal uzavírat sázky, kdypa vám to skolaudují a kdypa se nastěhujete...
jinak parkoviště je dost šílený... za sucha bude v pohodě, ale až to namrzne...
jinak souhlasím s Kubou, estli obyčejný pracovník řekně nějaký termín, tak to bude později... asi příští středu?
to Ivka: jestli jsi mluvila se Stehlíkem, tak jsi borkyně. člověk horkotěžko dohoní Lampířovou a jim podobné...
to kolchoznik: ještě je možné to iglů, napadlo trochu sněhů, ale zatím nic moc...

-
kolchoznik
Příspěvek
od kolchoznik » 03 led 2009, 19:02
punker píše:já bych začal uzavírat sázky, kdypa vám to skolaudují a kdypa se nastěhujete...
jinak parkoviště je dost šílený... za sucha bude v pohodě, ale až to namrzne...
jinak souhlasím s Kubou, estli obyčejný pracovník řekně nějaký termín, tak to bude později... asi příští středu?
to Ivka: jestli jsi mluvila se Stehlíkem, tak jsi borkyně. člověk horkotěžko dohoní Lampířovou a jim podobné...
to kolchoznik: ještě je možné to iglů, napadlo trochu sněhů, ale zatím nic moc...

To abych ho ale sebral po celý chejni abych udelal alespon zaklad:)
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 03 led 2009, 22:53
kolchoznik píše:
To abych ho ale sebral po celý chejni abych udelal alespon zaklad:)
nebo zační odlévat ledové kvádry... příští týden hlásí kua zimu!!! brr
-
LuMiNi
Příspěvek
od LuMiNi » 05 led 2009, 13:10
Tak dle dnešní informace (05/01/09) ze stavebního úřadu Hostivice proběhne místní šetření 13.02.2009. Oxes požádal mezi svátkama, ale zároveň prý v žádosti uvedl, že žádá nejdřívější datum místního šetření 09/02/09
Takže, když opravdu vše dobře půjde a kolaudace se povede, tak 02/03 to nabyde právní moci, pak ještě předávání . . . . takže půlka března hodně optimisticky?
BTW 13/02 je pátek třináctého

-
Ivka
Příspěvek
od Ivka » 05 led 2009, 13:39
Tak to je mi záhada. Ráno jsem mluvila s p. Charvátem ze stavebního úřadu v Hostivici a ten mi oznámil, že OXES zažádal o kolaudaci 30.12. s tím, že by nejdřívější možný termín byl 25.1. na to mi pán řekl, že proběhne kolaudační řízení, pokud vše proběhne tak jak má, vydá se kolaudační souhlas, který nabývá účinnosti dnem vydání. Žádná lhůta na nabytí právní moci.
Tak nevím...
-
LuMiNi
Příspěvek
od LuMiNi » 05 led 2009, 13:46
Ivka píše:Tak to je mi záhada. Ráno jsem mluvila s p. Charvátem ze stavebního úřadu v Hostivici a ten mi oznámil, že OXES zažádal o kolaudaci 30.12. s tím, že by nejdřívější možný termín byl 25.1. na to mi pán řekl, že proběhne kolaudační řízení, pokud vše proběhne tak jak má, vydá se kolaudační souhlas, který nabývá účinnosti dnem vydání. Žádná lhůta na nabytí právní moci.
Tak nevím...
tak mě výše uvedené info dával pan Gabaš - vedoucí stav úřadu, tak se asi budeme muset nechat překvapit, co vyvěsí na svých stránkách. Ale myslím, že lhůta k nabytí právní moci by měla být, res. bylo by mi záhadou, že by se nemohli ostatní dotčené subjekty vyjádřit a případně odvolat, ale to je pouze moje laická domněnka . . . bylch bych rád, abych se pletl . . .
-
Ivka
Příspěvek
od Ivka » 05 led 2009, 14:04
No, v případě Oxesu se přílišný optimismus nevyplácí. Tak se nechme překvapit. Když to bude příjemně, jenom dobře.
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 05 led 2009, 14:31
a vy si všichni myslíte, že se to jentak prostě skolauduje???
budíček!!! né.
není poněkud divné žádat o kolaudací a předem oznám, že se vlastně může konat místní šetření až za 6neděl??? divný néé? že by nějaký problém?

nabytí právní moci kolaudačního rozhodnutí je 30dní... Odvolat se mohou účastníci řízení během 15 dní od vydání kolaudačního rozhodnutí...
-
LuMiNi
Příspěvek
od LuMiNi » 05 led 2009, 14:45
punker píše:a vy si všichni myslíte, že se to jentak prostě skolauduje???
budíček!!! né.
není poněkud divné žádat o kolaudací a předem oznám, že se vlastně může konat místní šetření až za 6neděl??? divný néé? že by nějaký problém?

nabytí právní moci kolaudačního rozhodnutí je 30dní... Odvolat se mohou účastníci řízení během 15 dní od vydání kolaudačního rozhodnutí...
no jasan, proto jsem to tam psal

že to je ideál . . . . když
jenže na když se nehraje, takže duben tam budem
a to jsem žil v domnění, že nabytí právní moci je 16tý den od doručení . . .
Ach jo
Tak můžeme dát sázky, kdo tipne nejblíž . . .
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 05 led 2009, 14:57
LuMiNi píše:punker píše:a vy si všichni myslíte, že se to jentak prostě skolauduje???
budíček!!! né.

no jasan, proto jsem to tam psal

že to je ideál . . . . když
jenže na když se nehraje, takže duben tam budem
a to jsem žil v domnění, že nabytí právní moci je 16tý den od doručení . . .
Ach jo
Tak můžeme dát sázky, kdo tipne nejblíž . . .
jj sázky jsem už nabízel...
někdy příští středu???
-
Alca
Příspěvek
od Alca » 05 led 2009, 15:31
punker píše:a vy si všichni myslíte, že se to jentak prostě skolauduje???
budíček!!! né.

Mně to připadá celý divný. Oxes to udělal podle mě cíleně. Aby splnili podmínky ve smlouvě, tak zažádali o kolaudaci do konce roku a jelikož to není hotové, tak proto termín řízení až za pár týdnů. Takže vlastně oni splnili co měli a pokutu nám platit nebudou. Je to teda dost neseriozní. Peníze mají téměř celé a teď už je jim to dost jedno.
Alča
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 05 led 2009, 15:48
Alca píše:punker píše:a vy si všichni myslíte, že se to jentak prostě skolauduje???
budíček!!! né.

Mně to připadá celý divný. Oxes to udělal podle mě cíleně. Aby splnili podmínky ve smlouvě, tak zažádali o kolaudaci do konce roku a jelikož to není hotové, tak proto termín řízení až za pár týdnů. Takže vlastně oni splnili co měli a pokutu nám platit nebudou. Je to teda dost neseriozní. Peníze mají téměř celé a teď už je jim to dost jedno.
Alca to rozlouskla!!! congratulation!!!
no záleží jak to máte postavené ve smlouvě... kolaudace a ostatní věci okolo by mě nezajímali... mělo by tam být pevné datum, do kterého vám má být byt předán... ne?
-
Dádule
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Dádule » 05 led 2009, 15:58
Presne tak..co mate ve smlouve je hlavni.
A nevim, zda jste teda necetli jine odkazy na foru..ale bylo to tak ve vsech etapach stavby na Hajich, Kamenici a tak to bude stejne i na Kalisti....ve smlouve je dulezite termin podani navrhu na kolaudaci...a to si muzou podat i kdyz nemaji vubec dodelany barak..no coz..tak se nezkolauduje..ale oni jsou z obliga..ze to podali...takze vy jako kupujici mate smulu s penalem...to btw...nekterym domum nakonec vyplatili..ale jaky to byly obstrukce uz tu nekdo urcite psal.
Takze radsi nebudte optimiste, ale realiste. A do bytu vam nenechaji nic nastehovat dokavad vam ho nepredaji..to uz tady taky padlo.
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 05 led 2009, 22:13
Dádule píše:Presne tak..co mate ve smlouve je hlavni.
A nevim, zda jste teda necetli jine odkazy na foru..ale bylo to tak ve vsech etapach stavby na Hajich, Kamenici a tak to bude stejne i na Kalisti....ve smlouve je dulezite termin podani navrhu na kolaudaci...a to si muzou podat i kdyz nemaji vubec dodelany barak..no coz..tak se nezkolauduje..ale oni jsou z obliga..ze to podali...takze vy jako kupujici mate smulu s penalem...to btw...nekterym domum nakonec vyplatili..ale jaky to byly obstrukce uz tu nekdo urcite psal.
Takze radsi nebudte optimiste, ale realiste. A do bytu vam nenechaji nic nastehovat dokavad vam ho nepredaji..to uz tady taky padlo.
obecně ve stavitelství... penále???
to povětšinou bývá jenom taková bezvýznamná kolonka... a vydupat z někoho penále bývá nadlidský úkon... je to prostě jenom takovej trh, kde se smlouvá...
-
Martina2
Příspěvek
od Martina2 » 06 led 2009, 14:00
My jsme svého času z Oxesu penále za zpoždění celý barák vydupali, ale trvalo to, to zas jo....