No a to tam právě není. Stojí tam, že se OXES zavazuje dokončit výstavbu bytové jednotky a podat žádost o kolaudaci do konce roku 2008.punker píše:Alca to rozlouskla!!! congratulation!!!Alca píše:Mně to připadá celý divný. Oxes to udělal podle mě cíleně. Aby splnili podmínky ve smlouvě, tak zažádali o kolaudaci do konce roku a jelikož to není hotové, tak proto termín řízení až za pár týdnů. Takže vlastně oni splnili co měli a pokutu nám platit nebudou. Je to teda dost neseriozní. Peníze mají téměř celé a teď už je jim to dost jedno.punker píše:a vy si všichni myslíte, že se to jentak prostě skolauduje???![]()
budíček!!! né.
není poněkud divné žádat o kolaudací a předem oznám, že se vlastně může konat místní šetření až za 6neděl??? divný néé? že by nějaký problém?
nabytí právní moci kolaudačního rozhodnutí je 30dní... Odvolat se mohou účastníci řízení během 15 dní od vydání kolaudačního rozhodnutí...![]()
no záleží jak to máte postavené ve smlouvě... kolaudace a ostatní věci okolo by mě nezajímali... mělo by tam být pevné datum, do kterého vám má být byt předán... ne?
No a právě takhle to mají ošetřené. Bytovou jednotku dokončili v říjnu, to vím, protože jsme asistovali při položení dlažby v chodbě a vše bylo kompletně hotovo. Žádost také podali. Takže pravděpodobně na ně nikdo nemůže.