Lucie.R píše:Zdravim!
To myslite vazne s tou cistickou? Nam nikdo nic takoveho nerekl? To znamena, ze se nemuzeme ted vubec nastehovat? No ja nevim, ale tohle uz vazne prestava byt legrace...

Když si projdete některá starší témata na fóru (i jinde), která se týkají (na)stěhování, kolaudací a praktik developérů, tak zjistíte, že legrace to nebyla téměř nikdy.
Strategii, že developéři voje*ou obec - to jsem tak nějak pochopil. Ušetří jistě nemalé penízky.
Ale že voje*ávaj kunčofty, tomu jsem nikdá moc nerozuměl. Asi taky ušetřej, žejo, proč by to jinak ďáli.
Kdyby za takovejdlech podmínek prodávali rohlíky, tak je vod nich nikdo nekoupí, poač rohlíka potřebuje čék téměř každej den - a špatná pověst by se šířila jistě rychlostí blesku.
Deset rohliků, sím. Jojo - ale pardon. Zasekla se dvířka u pece, zastavte se za hodinu. Tak sem tu pro těch deset rohlíků. A jejej. Už tu byl opravář, ale chybí mu nějaká součástka, ale v poledne budou určitě. Dobré poledne, tak já jich vemu deset. Achich. Teď jsme je spálili, budou až odpoledne. Dobrý podvečer, deset rohlíků. Mankote pane, to ste měl přijít dřív, už nejsou než tyhle od včera.
Jenže bejvák se kupuje ideálně jednou za život, takže dyž je kunčoft nastěhovanej, oddychne si a odfoukne, že už to má za sebou. A často pak bere i včerejší rohlik (nehotové parkoviště, bordel, žádnej trávník (žejostrýci) apod.).
Story vo pekárně, co od rána nabízí rohlíky, který nemá a večer prodá včerejší za plnou cenu, zůstává mezi zákaznictvem smlčeno.
A když se tohle story dostane třebas sem na fórum, tak si ho, jak vidím, stejně málokdo přečte. A přečte-li - nevěří a prohloupí...