Stavitelske skvosty
Re: Stavitelske skvosty
Dost dobrý. Třeba v tom domě bydlí odpůrce automobilismu a jezdí jen na kole.
no, .... skor si myslim, ze to bolo tak ze zestavebny plan na dom bol schvaleny a dom zacali stavat pred tym ako bol Oxes donuteny dokoncit chodniky a osvetlenie. Alebo sa mylim?
aj tak za najvacsi stavitelsky skvost povazujem chodniky s lamporadim uprostred ...
aj tak za najvacsi stavitelsky skvost povazujem chodniky s lamporadim uprostred ...
Dum tu stoji asi 2 mesice a jeste ke vsemu ho stavel Oxes. Jsem zvedav jestli az budou lampu premistovat, budou k tomu mit vsechny potrebna povoleni.
Tak tuhle lampu mám taky nafocenou, ale ještě jsem se nedokopala k tomu jí tu zvěřejnit, díky Kryglíku . To asi bude garáž pro dvě motorky . Ještě by to chtělo vyfotit ta krásná nakloněná parkoviště u modrých domů .
no problemoLucie píše:Tak tuhle lampu mám taky nafocenou, ale ještě jsem se nedokopala k tomu jí tu zvěřejnit, díky Kryglíku . To asi bude garáž pro dvě motorky . Ještě by to chtělo vyfotit ta krásná nakloněná parkoviště u modrých domů .
- Přílohy
-
- d300_25263s.jpg (91.29 KiB) Zobrazeno 6172 x
nebo takto???
řešili jsme to, bohužel neexistuje žádná platná norma upravující podélný spád parkovacího stání
řešili jsme to, bohužel neexistuje žádná platná norma upravující podélný spád parkovacího stání
- Přílohy
-
- IMG_6680.JPG (411.66 KiB) Zobrazeno 6092 x
punker
já spíš koukám jak vejr na ty bezbariérový přístupy do domů
Michal
Michal
punker píše:nebo takto???
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze z jedne strany maji vzdy bezbarierovy.MIr píše:já spíš koukám jak vejr na ty bezbariérový přístupy do domů
Michal
jj z jedné strany schody z druhé "bezbariérový" přístup se stoupáním jako na mt. Velký ChýňDádule píše:Myslim, ze z jedne strany maji vzdy bezbarierovy.MIr píše:já spíš koukám jak vejr na ty bezbariérový přístupy do domů
Michal
néé pan Švásta ze Strabagu se dušoval, že je to do 12%... takže přípustné...
punker
asi takto...Dádule píše:Myslim, ze z jedne strany maji vzdy bezbarierovy.MIr píše:já spíš koukám jak vejr na ty bezbariérový přístupy do domů
Michal
- Přílohy
-
- IMG_6687.JPG (311.24 KiB) Zobrazeno 6031 x
punker
na tom obrazku si vsimnite ten bordel. Ten bude zakryty hlinou. Tak to ma aj vecsina ludi na v zahradkach. Bordel nikto nevyhadzoval len to zasypali
hlinou.
Bol som tu a uchranil som suseda, seba a druheho suseda, ten zbytok ma rozne kovove a plastove poklady, alebo aj fosnu 3m x 30cm x 4cm a podobne radosti.
Ten sklon, schodiste ... to je brutal.
hlinou.
Bol som tu a uchranil som suseda, seba a druheho suseda, ten zbytok ma rozne kovove a plastove poklady, alebo aj fosnu 3m x 30cm x 4cm a podobne radosti.
Ten sklon, schodiste ... to je brutal.
To parkování je fakt síla - doporučuju se tam jít podívat (takhle to zdaleka tak nevyzní). Jestli tohle projde, tak mi zůstává rozum stát. Bude to denodenní vopruz - parkování ve svahu...a když trošku nasněží, nebo přimrzne nepůjde tam zaparkovat vůbec.punker píše:nebo takto???
Další lahůdka je umístění kontejnerů - ty jsou u domů nad parkovištěm a popeláři je budou muset odtáhnout po chodníčku, který ma ještě větší stoupání (v tomto případě klesání) než parkoviště. Vzhledem k tomu, že má kontejner 1100 litrů a díky známkovému systému bude jeho objem patřičně využíván, může vážit klidně 300 kilo, už vidím kluky popelářský jak s úsměvem a písní na rtu manipulují s takovým hovadem na kolečkách.
Srneček
projde... není normy, která by přikazovala sklon parkovacího stání, neuděláš nic...Srneček píše:To parkování je fakt síla - doporučuju se tam jít podívat (takhle to zdaleka tak nevyzní). Jestli tohle projde, tak mi zůstává rozum stát. Bude to denodenní vopruz - parkování ve svahu...a když trošku nasněží, nebo přimrzne nepůjde tam zaparkovat vůbec.punker píše:nebo takto???
doporučil jsem panu Zajícovi z Oxesu, aby při předávání bytu darovali novým obyvatelům i klíny pod kolo na parkování...
páč při 15% stoupání/klesání přestává fungovat ruční brzda...
punker
hruza... v zime idealni podminky pro deti k bobovani