clipperczech píše:
fakt ?? super tak návštyvy budou parkovat z amým autem

))))
Tahle diskuse o ničem mě začíná vážně vytáčet. Bohužel ale nemohu odolat, abych to nečetl, ale zřejmě si brzo zruším účet, aby mě to nelákalo.
Mezi námi, ta zákazová značka je tam stejně jaksi "duplicitně", ani by tam nemusela být a stejně tam pořád platí zákaz stání. Leda, že byste tam parkovali motorku nebo hodně úzké auto.
Zastavte si klidně na druhé straně, jak chcete. Ale stejně vám hrozí pokuta, nehledě na to, když někomu navíc bráníte ve výjezdu (i když je to vlastně z výjezd z vašeho stání). V jednosměrce musí zůstat při parkování vedle vašeho auta ještě volný pruh o minimální šířce 3,5 metru. Což jistě nesplníte. Např. v Točivé ulici jsem někdy rád, že tam vůbec projedu, jak tam někteří bezohledně stojí. Avie nebo širší dodávka by se tam nevešla ani omylem.
Je zajímavé, že náš český národ si musí stále hledat výmluvy a důvody, proč porušovat zákony a podobně. Ale že by se uskromnil on sám, to nepřipadá v úvahu. Všechno je vždycky špatně, jenom já jsem ten svatý, ten nejlepší, že ano?
Berte to z té stránky, že při uplatňování vašich práv musíte rovněž dbát, abyste neporušovali práva ostatních.
To je u nás takový národní sport, nadávat na všechno, porušovat NEJEN dopravní předpisy a ještě kolem sebe sekat a cítit se dotčený, i když dotyčný není v právu, nemám pravdu?
Nějaké parkování na chodníku vem čert, tady jde hlavně o princip.
Stůjte si na chodníku nebo pro mě za mě uprostřed křižovatky, ale nedělejte kolem toho zbytečný humbuk!
Nebrečte na nesprávném hrobě, nic se tím nevyřeší.
Pokud chcete něco vyřešit, napiště slušný dopis na obecní úřad a možná to začnou řešit... V opačném případě si spíše uškodíte.