Výstižné, pravdivé, pod to se klidně podepíšu.Jiri Nyvlt píše:Má trocha do mlýna:
Díky!
Výstižné, pravdivé, pod to se klidně podepíšu.Jiri Nyvlt píše:Má trocha do mlýna:
Na to jsem též upřímně zvědavý.MIr píše:jsem zvědav co dostaneš za odpovědi.
Ona to úplná hovadina není - viz mé předchozí příspěvky. IMHO to smysl má, ale musí se to udělat pořádně. Rozhodně ne pod inidividuální kuratelou, či z cela bez ní. V tom je třeba udělat kus práce.MIr píše: Myslím si, že celá akce zavání a namísto nesmyslných návrhů a vyhozených peněz by měl být vyhozen někdo jiný.Poslední dobou se obdobné hovadiny nějak začínají množit!
Jiri Nyvlt píše:Na to jsem též upřímně zvědavý.MIr píše:jsem zvědav co dostaneš za odpovědi.
Ona to úplná hovadina není - viz mé předchozí příspěvky. IMHO to smysl má, ale musí se to udělat pořádně. Rozhodně ne pod inidividuální kuratelou, či z cela bez ní. V tom je třeba udělat kus práce.MIr píše: Myslím si, že celá akce zavání a namísto nesmyslných návrhů a vyhozených peněz by měl být vyhozen někdo jiný.Poslední dobou se obdobné hovadiny nějak začínají množit!
Proč mi to přijde dobře (Nývltovo osobní názor, nikoliv apologetika politické reprezentace) jen namátkou pár důvodů, který mě napadaj hnedle:MIr píše:resp. se tedy zeptám: proč teď dělá obec studii, když má mnohem více nutných věcí k vyřešení? navíc není jisté, zda to zrealizuje a zbytečně vyhodí peníze?
neta píše:Poslal jsem to na OÚ, někde tu bylo, že se to pořád může posílat.
Večer dorazim...![]()
Š.
..........neta píše:Večer dorazim...![]()
Š.
tohle je i v cesku, cestou na moravu to potkavame treba zdestryc píše: Minuly tyden jsem byl na skok v Dansku a pri projizdeni jednou vesnici, jsem narazil na nasledujici "zklidnovaci zarizeni" na silnici v obytne zone
1: rozsireni cesty s ostruvkem uprostred, kdy oba pruhy jsou mirne zuzene - psychologicky efekt pro zpomaleni, plus prechod pro chodce a prejezd pro cyklisty
Tak.neta píše:Po příchodu domu ze zajímavé diskuze jsem přišel také na závažnou věc,
že je (jestli jsem dobře pochopil) na ulici Hlavní od návsi po pivovar navržena
zóna společná pro automobily a chodce - oboba obytné ulice.
Bohužel tato skutečnost není nikde v dopravním značení uvedena,
tudíž žádný projíždějící řidič o chodcích v silnici neví a nebude jim dávat přednost...
Jiri Nyvlt píše: Diskuze byla zajímavá. Pánové v ní IMHO obstáli, leccos vysvětlili a tvářili se přístupně. Teď je to na zastupitelích.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů