Britská modrá krátkosrstá
Britská modrá krátkosrstá
Dobrý den,
z procházky domů se nevrátila vykastrovaná britská modrá krátkosrstá kočička (2roky). Pokud ji někdo někde spatřil, děkuji za jakékoliv informace. Je plachá a obezřetná k cizím lidem.
z procházky domů se nevrátila vykastrovaná britská modrá krátkosrstá kočička (2roky). Pokud ji někdo někde spatřil, děkuji za jakékoliv informace. Je plachá a obezřetná k cizím lidem.
Naposledy upravil(a) Antonio dne 09 lis 2009, 19:34, celkem upraveno 1 x.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Britská modrá krátkosrstá
S mym synkem dnes přišlo domů černé kotě s bílejma ťapičkama. Vůbec nikoho se nebojí, není plachý ani obezřetný k cizím lidem. Pokud někomu schází, budu rád za SZ.
A nedělám si srandu.
A nedělám si srandu.
K nám na zahradu v Borový chodí denně - britská modrá kočka- kastr. kocour (tak jsem jí neprohlížela), trošku jí visí břicho, ta se teda vůbec nebojí, a pak ještě jedna trošku menší, ta už je plašší. Minim. jedna z nich tu byla i včera, jen co jsou otevřený dveře, běží hned do bytu zkontrolavat mističky s granulema. Taky má ráda smetanu Chodí i k sousedce, někdy tam dlouho do noci sedí u dveří. Ale jestli je to ona, nevím. Zas tak plachá neni.
Tak akorát přišla, jestli je to ona...
- Přílohy
-
- P1010020.JPG (214.39 KiB) Zobrazeno 4777 x
Jednu takovou podobnou jsem viděl včera i dole ve vsi...rozjetou na silnici. Ale viděl jsem jí jen z auta, nemusela to být vůbec ona...
Slyší na jméno Charlie, nerada se mazlí s cizími lidmi. Má jizvičku na tváři (už zahojenou pod chloupky).
- Přílohy
-
- 48BE379C8FEB77B4724D0100.jpg (83.36 KiB) Zobrazeno 4678 x