ricochet 2009
Re: ricochet 2009
Ovčák nejede - včera jsem s ním mluvil. A mně se už taky nechce, bude mráz a podobně tomu.
Srneček
nuda...Srneček píše:Ovčák nejede - včera jsem s ním mluvil. A mně se už taky nechce, bude mráz a podobně tomu.

punker
No jó, se nevytahuj
,hele hoší, Kuchař pořádá 31. 12. od 9 do 15 fotbalový turnaj - pětičlená družstva, pívo a guláš, startovné 250,- (snad né na osobu?). Co vy nato? Já teda fotbal nikdy moc nehrál, ale můžem to zkusit, né?

Srneček
- Ondřej Fingerhut
..... já tedy stejně se zraněním nemůžu, .............ale 31.12. je přece normální pracovní den......
Ondřej Fingerhut
- Ondřej Fingerhut
to jo zajdi srnečku........, já to myslel v tom smyslu, že asi nedáš dokupy družstvo v pracovní den v 9 hodin dopoledne......ale třeba má hodně lidí na silvestra dovolenou, já nevím...... jako zkušený podnikatel to má asi p. Kuchař vyzkoušené, že mu lidi v tento den přijdou..........
Ondřej Fingerhut
copa to nám to sem pleteš? hraje se fotbal s raketou?Srneček píše:No jó, se nevytahuj,hele hoší, Kuchař pořádá 31. 12. od 9 do 15 fotbalový turnaj - pětičlená družstva, pívo a guláš, startovné 250,- (snad né na osobu?). Co vy nato? Já teda fotbal nikdy moc nehrál, ale můžem to zkusit, né?

čéče nemám kopačky, neumim hrát fotbal a mám své kotníky rád... navíc asi budu mimo Chejň...
punker
tak v sobotu asi nic?...
budeme mít s Marťouchem v Chejni návštěvu, rodičovstvo...
ale možná v neděli, pondělí nebo úterý bych klíďo zašel na sq nebo rico...

budeme mít s Marťouchem v Chejni návštěvu, rodičovstvo...

ale možná v neděli, pondělí nebo úterý bych klíďo zašel na sq nebo rico...
punker
kolik máš lidí? možná bych šel...Srneček píše:No jó, se nevytahuj,hele hoší, Kuchař pořádá 31. 12. od 9 do 15 fotbalový turnaj - pětičlená družstva, pívo a guláš, startovné 250,- (snad né na osobu?). Co vy nato? Já teda fotbal nikdy moc nehrál, ale můžem to zkusit, né?

Jo, jsem sám
, ale na fotbal stejně peču - jdu na guláš (někdy dopoledne), tak se tam můžem potkat.

Srneček
Taky bych někam zašel, dohodnem se na týmmůj, stejně tohle vlákno koncem roku končí 

Srneček
ok, založíme si novýSrneček píše:Taky bych někam zašel, dohodnem se na týmmůj, stejně tohle vlákno koncem roku končí

punker