Polyfunkční dům OXES
Polyfunkční dům OXES
tak to vypadá, že OXES se chystá na stavbu "polyfunkčního domu"
objevila se žádost o stavební povolení na webu SÚ Hostivice, ale bohužel mi to nejde otevřít:
http://www.hostivice.cz/final_doc.php?p ... 1=&p2=&p3=
nevíte o tom někdo něco?
prý by tam měla být časem nějaká restaurace
je to zřejmě v Točivý, u rozestavěného domu, kde dodnes stál jeřáb
objevila se žádost o stavební povolení na webu SÚ Hostivice, ale bohužel mi to nejde otevřít:
http://www.hostivice.cz/final_doc.php?p ... 1=&p2=&p3=
nevíte o tom někdo něco?
prý by tam měla být časem nějaká restaurace
je to zřejmě v Točivý, u rozestavěného domu, kde dodnes stál jeřáb
Re: Polyfunkční dům OXES
V polyfunkčním domu mají být hlavně byty. Plocha na restauraci, cukrárnu atd. se nám v průběhu let zmenšila až na nynějších 70 m2. Vše má být předmětem jednání, které proběhne v lednu mezi firmou Oxes a nově zřízenou vyjednávací komisí zastupitelstva, viz usnesení ze schůze.
Srneček
Nemáte někdo náhodou nové informace o polyfukčním domě? Hlavně jaké služby, obchody a tak by měl obsahovat a
jestli už proběhlo jednání mezi vyjednávací komisí a Oxesem, případně s jakým výsledkem?
jestli už proběhlo jednání mezi vyjednávací komisí a Oxesem, případně s jakým výsledkem?
Při stavebním řízení 22. 1. obec trvala na dodržení původního projektu s 200 m2 komerční plochy. Pan Oxes se urazil a zlobí se na nás. Stavba polyfunkčního domu je v nedohlednu.
Srneček
Dekujeme za trvani na puvodnim planu, 70 metru je o nicem, to je tak na stanek s burtama a trafiku
Naposledy upravil(a) pavel dne 27 led 2010, 14:14, celkem upraveno 1 x.
Mnoo, něco bych věděl poněvadž tam přímo bydlím ale, doporučuju se tam jít juknout na procházku, na elktrobudce v zatáčce je kompletní papír s kompletním půdorysem domu, parkovacími stáními apod....každopádně to ještě nic není, dům bude úzkej a dlouhej přímo vedle zatáčky, ale co vyroste za ním, to je nakládačka, koukněte na katastrální mapu, celé pole až k plechárnám Na vyhlídce už tam mají červeně načáráno odhadem na dvě stě pozemků a vyroste tam tuším 80 domů, 80 dvojdomů a 80 bytů v bytových domech, no prostě, bude veselo , každopádně jsem si skoro jist, že kdyby někdo zainvestoval a udělal u nás nahoře cukrárnu, kavárničku, zahrádku kam by se dalo zajít na pivečko tak by do budoucna nadělal majlant , pravdou je, že pěkná hospůdka s pořádnou televizí na kolektivní fandění hokeji by bodla , dneska by tam minimálně zbohatli na čaji s rumem
Opět otevírám toto téma
Před časem vyšel v Chýňském zpravodaji (konkrétně 4/2009) inzerát, kde nás lákají do nového polyfunčního domu se službami.
Nevíte někdo, zda se jednalo o "zamítnutou" stavbu, nebo je to ještě něco jiného?
Mělo už být otevřeno a nic
Před časem vyšel v Chýňském zpravodaji (konkrétně 4/2009) inzerát, kde nás lákají do nového polyfunčního domu se službami.
Nevíte někdo, zda se jednalo o "zamítnutou" stavbu, nebo je to ještě něco jiného?
Mělo už být otevřeno a nic
- Přílohy
-
- chynsky zpravodaj.doc
- (1.25 MiB) Staženo 324 x
Já se tedy domnívám, že se nejednalo o polyfunkční dům Oxesu, ale o sousední stavbu (tam co dlouho stával jeřáb)...ale tam se má nyní spíš otvírat ta italská restaurace...
Srneček
Nevím, ale stavebně mě ten dům moc na restauraci nepřipadá. Spíš bych to chápal, že bude sloužit jako polyfukční dům se službami a restaurace bude někde jinde. Nemá být ta restaurace náhodou v těch nových byťácích Hostivice jih?Srneček píše:Já se tedy domnívám, že se nejednalo o polyfunkční dům Oxesu, ale o sousední stavbu (tam co dlouho stával jeřáb)...ale tam se má nyní spíš otvírat ta italská restaurace...
no já má z drbů asi toto info - italská rstaurace má být úplně na konci točivé - dělají tam teď na domě krásnou červenou fasádu - tak v tom domě vedle, takovej dlouhej a je celej takovej růžově lososovej, tadyhle ten u nás (jak stával jeřáb) tak ten má být hotový prý do konce března, má snad 30 místností, údajně tam měla být posilovna, + pronájem na masáže, kadeřnictví apod, jen před domem budou minimálně tři kamery a prý velké prakoviště, je to jedné paní ze Slaného, té co tu dělali veškeré inženýrské sítě FiSa, má stavební firmu, ale jsou to drby, takže potvrzeno nemám nic, každopádně jen v podzemí má ten barák samý komůrky, záchůdky, sprchy apod, nahoře prý budou bydlet děti paní majitelky a dole a v podzemí se bude pronajímat a podnikat...čert ale ví, jak to bude:)