1) Jak Jsem již psal pane Nývlte, šlo o chybné porozumění pravidel tohoto fóra (z mé strany). za což se Vám omlouvám. (pokud udělám chybu tak se rád omluvím, nedělá mi to problém)Jiří Nývlt píše:Jó buzerovat za to, že Nývlt fiktivně porušuje pravidla, to jó. Ale slibovat devět kandidátů a pochlubit se vosmi je OK.David píše:9 tý statečný bude ale všechno má svůj čas a nesmí se to uspěchatSrneček píše:Copak že nemáte experta, ale kde je ten devátý statečný, to by mne spíš zajímalo![]()
Se koukám nějak leknulasi...
G. stanovuje
a) aby počet členů zastupitelstva obce Chýně pro volební období 2010 – 2014 byl 9 členů;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2) Ohledně našich kandidátů, nebojte budeme jich mít 9,ale jak jsem řekl, všechno má svůj čas.
3) myslím si že jak vám, tak nám jde o stejnou věc, takže dost popichování a nechť volči volí . Pokud budete mít ve volbách větší úspěch, rozhodně vám to budeme přát a nepůjdeme proti vám, s píše naopak. Protože jak je zřejmé z našeho programu, na hádky opravdu není čas a je nutno okamžitě jednat jinak se zde (v obci Chýně) ničeho nedočkáme.
4) Šli jsme do voleb jen z toho podnětu že nechceme jen tlachat o tom co by mohlo být,chceme aby to bylo a pak teprve můžeme tlachat o tom jaké by to bylo kdyby byly dotace.
takže hurá do toho a půl je hotovo